Deset najčešćih radnji nakon seksa

Radnje u kojima ćete se zasigurno pronaći

1. Gugutanje

Gledate se u oči u "gugućete". To je idealno za opuštanje u partnerovu naručju, za pričanje, dijeljenje zajedničkih planova, snova, želja...idealno vrijeme za najintimnije razgovore. Seks je već učinio svoje i stvorio intimnu vezu između vas, pa kada ste već dali cijelu sebe, svoju intimu, dajte onda i malo intimnog razgovora. Istina, žene više vole ovu postseksualnu radnju od muškaraca.

2. Okrenete se na drugu stranu

Nakon seksa svima dobro dođe malo sna. Ne biste vjerovali, ali žene to rade češće od muškaraca ili to možda ovisi o tome tko je radio većinu posla ☺. No uz sve obaveze koje vas čekaju taj dan ili dan poslije, trebate se dobro naspavati.

3. Gašenje kamere

Da, ako ste među onima koji se vode vidjeti na dijelu, nakon seksa ćete ugasiti kameru i s partnerom uživati u vlastitiom "filmskom maratonu" s vama u glavnoj ulozi. I naravno, snimljeni materijal ćete vi uzeti, a nećete ga dati njemu. Opreza nikad dosta.

4. Zapalite cigaretu

Mnogi ljudi koji inače "ne puše" nakon seksa vole zapaliti cigaretu. Čak i ako vaš partner ne podnosi dim cigarete, zasigurno ste u stanju nakratko napustiti postelju kako biste se "nauživali" nikotinskog dima. Fuj.

5. Provjerite mobitel

Čak i ako ste svoj mobitel tijekom seksa stišali, nakon što akcija završi, često ćete prvo posegnuti za mobitelom. 
Je li netko zvao, je li stigao koji novi e-mail... A ako ste dovoljno poremećeni, možda postavite i neki sretni status na Facebook.

6. Gledate TV

Ako i inače ne možete bez TV-a, velika je vjerojatnost da nakon seksa odmah skaćete na kauč (ili ostajete na kauču) i gledate omiljeni program. Naglašavam, NAKON seksa, NE za vrijeme seksa.

7. Mijenjate prostoriju

Ako je mjesto radnje neka druga prostorija ili objekt, nakon seksa, posebno žene, odlaze u spavaću sobu. AKo ne u spavaću sobu, onda najčešće, ovisno o stadiju u kojem je veza, odlaze do kupaonice kako bi provjerile je li šminka na mjestu. Hmmm...

8. Odlazite na posao

Vaš šef ne mari za to jeste li vi u određenom trenutku u seksi raspoloženju ili ne, i biste li cijeli dan ostali u krevetu, pa očekuje da se kao i svaki drugi dan pojavite na poslu. Seks prije posla je super, jer bar ćete biti dobro raspoloženi tijekom radnog vremena.

9. Idete se istuširati/kupati

Ništa vas neće više opustiti nakon seksa od jednog vrćeg tuša ili kupke. Pogotovo ako sve to radite s partnerom, tada je to dobra prilika za još malo bliskosti, a nije loše ni kao predigra prije seksa.

10. Jedete i pijete

Nakon seksa, pogotovo onog iscrpljujućeg, najčešće ste prvo žedni (kao i nakon svake tjelovježbe), ali i gladni (jer otišlo je puno kalorija).Treba nadoknaditi zalihe.

female.hr