Buđenje uz seks: Trikovi kako nju nagovoriti na jutarnju akciju

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju

Nažalost, ona najčešće nije raspoložena za seks istog trenutka kad otvori oči.

No, ukoliko je uspijete uzbuditi na pravi način, moći ćete uživati u njenoj strasti. Evo nekih “trikova”, namijenjenih prije svega muškarcima:

Večernje pripreme

Ove pripreme dobro dođu kako ne bi morao da ustaješ iz kreveta čim otvoriš oči i na taj način odložiš jutarnju avanturu. Stavi žvake ili neke slatkiše na noćni stolčić kako bi izbjegao neprijatan jutarnji zadah. Obavezno obavi nuždu prije spavanja kako ne bi  to morao odmah ujutro. Ne zaboravi da pripremiš kondome i staviš ih na neko mjesto koje ti je na dohvat ruke.

Navij svoj unutrašnji sat

Veoma je važno da se probudiš na vrijeme za “jutarnju akciju” kako ne biste zakasnili na posao ili propustili jutarnje obaveze. Najbolje bi bilo da se probudiš prije nje i probudiš je maženjem i nježnim seksi pokretima. Ne zaboravi, ti ćeš odmah biti spreman za konkretno, ali njoj je potrebno neko vrijeme da se “zagrije” i razbudi. Imaj ovo na umu kad budeš planirao buđenje.

Probudi je nježno

Za ženu nije baš idealno buđenje ako je prvo što vidi kad otvori oči penis u erekciji. Dodiruj je nježno i polako. Počni sa malim poljupcima po njenom licu, potom polako pređi i na ostale dijelove njenog tijela. Igraj se prstima sa njenom kosom. Ovakav pristup će joj omogućiti da se probudi u nježnom, prijatnom i blago uzbudljivom okruženju i definitivno će povećati tvoje šanse da dobiješ malo jutarnje ljubavi i nježnosti.

Stavi joj do znanja da je privlačna

Kada se probudi ujutro ona se možda i osjeća seksi. Ti samo treba da joj pomogneš da dođe u pravo raspoloženje tako što ćeš joj reći koliko je lijepa. Ne obraćaj pažnju na njenu zamršenu kosu ili brazde na licu od posteljine na kojoj leži, kao ni na njen jutarnji zadah. Reci joj koliko je želiš.
Ako ti ne ide od ruke izražavanje emocija i ne možeš ležerno da joj kažeš koliko je seksi, probaj da to izgovoriš dok je ne gledaš u oči, kao u prolazu. Položaj iz profila može biti jednako romantičan i uzbudljiv, a istovremeno ćeš biti zaštićen od potencijalno neprijatnog jutarnjeg zadaha.

Počni dan sa seksom!

Jutarnje aktivnosti u krevetu su zapravo savršen način da započnete svoj dan. Ovo stimulira produkciju hormona sreće i donosi vam osmjeh na lice – ovako ćete se daleko lakše suočiti sa svim izazovima tokom dana. Pripazi, kao i sve drugo, i ovo može da postane dio rutine i da dosadi. Zato, neka jutarnji seks bude mali praznik za vas dvoje, a ne sumorna obaveza.

Doznajemo.com