8 najluđih seksi fantazija

seks, predavanje, seks, fantazije, seks, uzbuđenje, muškarci, žene, prevara, odgovornost, veza, igračke, seks, parovi, vježbanje, seks, ljubav, igra, seks, seks, užitak, veza, seks prakticiranje, partneri, broj
Provjerite o čemu oni sve maštaju, a možda vam i neka vruća ideja dobro dođe

1. Vođenje ljubavi s dvije žene (ili više njih)

Scenarij je jednostavan: dvije ili više prekrasnih žena istodobno, koje zadovoljavaju sve njegove najluđe maštarije. Ima li išta bolje od toga?

Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, a da ne govorimo o tome što bi poželio da se događa pred njegovim očima: žena sa ženom, sve žene skupa (što više to bolje), on sa svim ženama.

2. Vođenje ljubavi na javnom mjestu

Mnoge muškarce uzbuđuje pomisao na vođenje ljubavi na javnom mjestu kao što je park, uličica, plaža ili haustor.

To su skrivene lokacije na koju bi netko lako mogao iznenada banuti.

Ipak, seksolozi smatraju kako se to ne može nazvati pravom fantazijom već željom za prekid seksualne rutine ili pojačavanjem adrenalina kao dodatni naboj vašem seksualnom životu.

3. Swinganje ili ti razmjena parova

Pravila kod swinganja su vrlo jednostavna - varam te i ti na to pristaješ, što znači da sam ti ipak vjeran, ali i obrnuto.

Iako je to u našem ih okruženju još uvijek rijetka pojava u posljednje vrijeme sve je više klubova i organiziranih zabava ovog tipa.

Ako se odlučite sa svojim partnerom krenuti na swingerske izlete morate znati kako ste u ovoj situaciji ravnopravni, jer i vi varate njega.

No psiholozi smatraju kako u zabavama ovog tipa žene emocionalno pate i pristaju na razmjenu partnera samo kako bi udovoljile svom muškarcu.

4. Žena u seksi kostimu

Medicinske sestre, stjuardese, školarke, policajke i sobarice dio su njihovih najdubljih maštarija.

Muška maštarija u kojoj ste vi mlada studentica u punom cvatu ili seksi zavodnica koja mora ispuniti sve njegove zahtjeve možda vam se čini jako banalnom, ali to je ono što ih doista pali.

Neki parovi, kako bi dodatno 'nabrijali' situaciju, u ovakvim kostimiranim igricama prakticiraju i neke male odgojne mjere, naravno uz partnerovo odobrenje. Nema ništa loše u nekoliko sočnih udaraca po guzi.

5. Sado-mazo

Želi vas zavezati, poniziti i dominirati nad vama ili pak želi kroz sve to sam prolaziti, u svakom slučaju želi samo jednu stvar, a to je ostvarenje njegovih najskrivenijih fantazija.

Volite li grubost i pretjerivanje u strasti, ovo je definitivno akcija za vas, ali nemojte ništa raditi pod prisilom.

Važno je da oboje uživate u seksu i ako niste za takve igrice radije odustanite kako sve ne bi ispalo isforsirano i neprirodno.

6. Gutanje ejakulata
Ono što muškarcu daje osjećaj moći i ispunjenja njegove dužnosti je činjenica da nijedna kap njegove sperme nije izgubljena.

To je nagrada za njegov trud i na ovaj način sam sebi dokazuje svoju moć i dominaciju.

To je svakako jedan od vrhunaca muškog hedonizma.

Šutnja za vrijeme seksa većini muškaraca nije nimalo uzbudljiva pa pokušajte s nekoliko 'zločestih' upadica koje mogu ispasti zabavne i zanimljive.

To će mu pružiti osjećaj dominacije jer izgovarajući svoje misli u datom trenutku, stvorit ćete osjećaj kontrole, a vaše seksualne igre postat će još vatrenije.

7. Zrele žene

Ideal žene u najboljim godinama je vrlo popularna fantazija većine pripadnika muške populacije, a pravi primjer može biti Monica Bellucci - putena, iskusna i bujna.

Mladi muškarci sigurno ne bi imali ništa protiv sve naučiti od jedne takve iskusne super žene.

Prihvaća udvaranje, vrlo je koketna i u potrazi je za jakim uzbuđenjima i 'svježim mesom', to je muška fantazija zrele žene.

8. Razgolićene fotografije i 'vrući' filmovi

Nestašne poze u oskudnoj odjeći ili seksi položaji u punoj akciji i sve to pred objektivom njegovog aparata ili kamere. Poznato je da muškarci uživaju u porno filmovima pa ne čudi kako žele i oni postati dio produkcije. Volite provoditi vrijeme pred objektivom probajte, možda se iznenadite svojom sposobnošću zavađanja.

No bez obzira na muške želje i prohtjeve na vama je da se izjasnite.

Kako u seksu tako i u vezi, sve je stvar kompromisa i poštovanja, pa ako već odlučite svom partneru podariti jedno nezaboravno seksualno iskustvo, ne zaboravite od njega tražiti isto!

izvor: revija.in