7 stvari koje možete raditi s golim muškarcem

1. Rasplamsajte mu maštu polaganim zmijskim pokretima
Došuljate se partneru iza leđa i obujmite ga rukama, pritom mu lagano šapućite u uho ili ga ljubite po vratu. Zaposlite i svoje ruke!

2. Ako je on gol, skinite se i vi
Ukoliko je vaša veza na samom početku velika je šansa da vas je partner vidio golu na svega nekoliko sekundi i to dok se brzinski skidali donje rublje prije nego što ste mu uletjeli u zagrljaj. Promijenite to i dopustite mu da uživa u pogledu na vaše tijelo.

3. Popnite se na njega
razna istraživanja su pokazala kako je muškarcima jedna od najdražih stvari u seksu kada žene preuzmu inicijativu. Učinite to i goli sjednite na partnera.

4. Zajedničko tuširanje
Za ovaj pothvat morate biti goli, a jednom kad se nađete pod tušem u obilju sapunice i vode pustite maštu na volju sve dok ne potrošite baš svu toplu vodu...

5. Pretvorite ga u pladanj za posluživanje
Odaberite nekoliko omiljenih namirnica poput šlaga, meda ili svježih jagoda i igrajte se s golim partnerom. Užitak će biti obostran.

6. Priuštite mu seks u kojem on ne mora raditi baš ništa
Neka mu ovaj put bude dovoljno to što je gol, vi napravite sve ostalo. ukoliko se pokuša usprotiviti zaprijetite mu se da ćete mu zavezati ruke, učini li to još jednom ispunite svoju prijetnju.

7. Dajte mu do znanja da je pravi frajer
Dok stoji gol pred vama obasipajte ga komplimentima dok mu se polako približavate. Jedva će dočekati da vas zgrabi u naručje.

dnevnik.hr