5 znakova koji otkrivaju nevjernika

Ako ste i vi jedna od onih žena koja osjeća da nešto u vašoj vezi ne štima, možda je vrijeme da istražite u čemu je problem. Donosimo 5 znakova koji otkrivaju nevjernog muškarca.

Seksualne promjene
Primijetite li da se vaš partner počeo mijenjati tijekom seksualnog odnosa možda je vrijeme da se zapitate zašto. Osjetite li da ga zanimaju novi seksualni trikovi koje još niste zajedno isprobali, a da niste o tome razgovarali postoji vjerojatnost da je nove strasti razbudio netko drugi. Isto tako, manjak seksualnog apetita i hladan pristup vođenju ljubavi također mogu biti pokazatelji nevjere.

Neobični telefonski pozivi
U moderno vrijeme kada su sredstva komunikacija dostupna u svakom trenutku doista treba biti na oprezu jer su telefonski pozivi i poruke među prvim pokazateljima da vam nešto skriva. Ako vaš partner ne pušta mobitel iz vidokruga te na svaki poziv ili signal poruke žustro reagira, možda postoji razlog za brigu.

Jedini način da sigurno saznate je da otvoreno postavite pitanje i saznate s kim se dopisuje ili s kime razgovara. Otvorena komunikacija je znak povjerenja, ali ako je njegova reakcija na vaš upit burna ne zaboravite izreku: 'Napad je najbolja obrana'.

Nedostupna linija
Još jedna sumnjičava situacija koja se veže uz mobilne telefone. Ako je njegova linija često nedostupna, ili baterija prazna, kupite partneru još jedan punjač za mobitel. Ako i to ne upali takve situacije ostavljaju veliki prostor za sumnju. Svakodnevne isprike i opravdavanja daleko su od nespretnog spleta okolnosti.

Nove najbolje prijateljice
I sami smo svjesni kako se nova prijateljstva s godinama vrlo teško postižu. Upravo zbog toga njegovu novu prijateljicu ili kolegicu s kojom je u posljednje vrijeme vrlo blizak prihvatite s dozom sumnje. Iako ne treba biti paranoičan, ali smetali vam novo prijateljstvo, zatražite od partnera da vas upozna s novom osobom u njegovom životu i sami otkrijte misterij koji vas muči.

Ženska intuicija
Iako zvuči praznovjerno, ali ženska intuicija može biti nevjerojatno dobar pokazatelj da nešto u vezi ne štima. Ako niste ljubomorna i posesivna osoba, vaš crv sumnje koji vam daje osjećaj nesigurnosti najvjerojatnije postoji s razlogom. No bez obzira na osjećaje ne brzajte sa zaključcima već pokušajte eventualni problem riješiti razgovorom ili malim ženskim istraživačkim talentima.

IZVOR: zadovoljna.hr