5 neočekivanih seks okidača koji uvijek pale

Skidanje
Iako je golo žensko tijelo nešto čemu niti jedan muškarac ne može odoljeti skidanje može biti puno zavodljivije. Skidanje čarapa i gaćica, raskopčavanje košulje i otkopčavanje grudnjaka igra je zavođenja koja može biti itekako zanimljiva.

SMS
Ponekad obična kratka i jasna SMS poruka može biti okidač koji će vašeg muškarca držati napetim tijekom cijelog dana. Poželite li ga dočekati nakon posla dočekati spremni u krevetu dajte mu to do znanja puno prije. Poruka poput 'Želim te, želim da mi...' okidač je koji pali baš svaki put.

Šoping
Iako je kupovina nešto u čemu uživaju ponajprije žene i vaš muškarac može u tom području pronaći svoje zadovoljstvo. Gotovo da i ne postoji pripadnik jačeg spola koji može odoljeti ženskom tijelu u seksi donjem rublju. Povedite ga u šoping i dozvolite mu da vam kupi nešto u čemu vas želi vidjeti i okusiti.

Iznenađenje
Igrice zavođenja mogu biti vrlo seksi, a za to je zaslužna muška mašta. Dopustite mu da mašta i iznenadite ga kad se bude najmanje nadao. Prijedlog je iznenađenje ispod balonera. Ogrnite se samo balonerom ili haljinom na kopčanje ispod koje se krije samo vaše golišavo tijelo i dopustite mu da sam otkrije iznenađenje.


Inicijativa

Iznenađenja su uvijek najslađa pa pokušajte i s ovim. Dok gledate film, perete zube ili jednostavno uživate u popodnevnom dremuckanju iznenadite ga nježnim poljupcima počevši od usana, preko vrata pa sve niže. On će odmah shvatiti što se događa, a strasti neće biti kraja.

izvor: zadovoljna.hr