5 koraka do boljeg seksa

1. Obucite udobno, ali seksi donje rublje

Kako biste se osjećali seksi, trebate izgledati dobro, ali i osjećati se ugodno. Ako niste ponosni na svoje razotkriveno tijelo, nađite rublje koje skriva "kritična područja", a obnažuje vaše adute. Samouvjerenost je sjajan afrodizijak!
2. Što duža predigra - to bolji seks....

Neizvjesnost je sjajan afrodizijak koji može u velikoj mjeri poboljšati vođenje ljubavi. Nazovite ga na mobitel i dajte mu do znanja što ga očekuje kad se vrati kući. Neće moći dočekati trenutak da vam se baci u zagrljaj.
3. Udovoljite partnerovim fantazijama

Kako biste dodali novi smisao seksualnom životu, uzmite si vremena kako biste zadovoljili svog partnera. Zagrijte atmosferu govoreći mu što trenutno radite i što ga tek očekuje. Možete mu govoriti romantične ili/i proste riječi. To će ga izluditi!
4. Začinite seks šlagom, ledom ili igračkicama...

Iako je seks sjajan sam po sebi, mala poboljšanja neće nikome škoditi. Možete isprobati povez za oči, led, seksi igračake, filmove...
5. Seksajte se na neuobičajenim mjestima

Ako svom ljubavnom životu želite dodati malo uzbuđenja i novosti toplo preporučamo vođenje ljubavi na novom mjestu! Zaboravite svoj poznati teritorij i iznajmite hotelsku sobu ili vodite ljubav u javnosti (ako ste skloni zabranjenim stvarima)... mogućnosti su beskrajne.

izvor: ordinacija.hr