4 nove igrice za vruću predigru

No, uz slijedeće vrlo zabavne, jednostavne i ne manje bitno, seksualne igrice koje se mogu ugurati i u najzatrpaniji raspored, nikakva opravdanja više neće vrijediti, a predigra će postati neizostavan dio ljubavnog čina.

Prepustite mašti neka vas ponese u svijet strasti

Krenite sa svojim muškarcem u otkrivanje novih strasti i užitaka koji će vašem intimnom životu udahnuti novu svježinu i energiju.

Vremenska bomba
Za ovu jednostavnu, ali nevjerojatno napaljujuću igricu potreban vam je samo sat. Odredite vremenski interval, 10, 20 minuta i odgađajte penetraciju dok ne istekne to vrijeme. Iznenadit ćete se koliko usporavanje mijenja stvari na bolje u krevetu. Jako ćete se uzbuditi i postati vrlo kreativni.

Slijepac svučen do gola
Potreban vam je šal ili kravata koju ćete mu svezati oko očiju. Odvedite ga do kreveta ili nekog drugog mjesta i zatim ga nastavite izazivati - polagano, bezobzirno, zadirkivajući ga, kako god vama paše. Vi određujete pravila. Neka vam njegov uzbuđenje bude vodič. Naravno, uloge se mogu i zamijeniti. Izostanak vida tijekom seksa ima dva velika učinka - uvelike povećava osjetljivost i psihološku ranjivost. Oboje su snažni afrodizijaci, a zajedno mogu stvoriti eksploziju strasti.

Zločesta cura
Recite partneru što ste sve napravili krivo taj dan (niste otišli u trgovinu, zaboravili ste ime novoj kolegici, bili ste preoštri prema svom djetetu), a zatim kleknite na krevet.
Partner neka vas četkom za kosu, bičem ili rukom 'za kaznu' istuče po guzi. Osjećaj lupanja po guzi kao dio predigre zapravo je vrlo ugodan. Prolazit će vas žmarci i osjetit ćete živahnost te druge osjećaje koji se bude tijekom seksualnog odnosa. Užitak će biti još veći ako se partner igra i s drugim djelovima vašeg tijela koji su mu nadohvat ruke. Ovo je i odlična prilika za upotrebu vibratora.

Glatke strasti na ručniku
Za ovu igru trebat će vam veliki ručnik ili deka te ulje za masažu. Rasprostite ručnik na krevet ili na tepih i namažite jedno drugo uljem po cijelom tijelu - noge, torzo, grudi, a potom se malo kotrljajte. Bit ćete iznenađeni kako malo lubrikanta može stvoriti potpuno drugačiji osjećaj kože na koži.
Ulje koje sadrži mentol ili eukaliptus nemojte stavljati na osjetljivo genitalno područje. Također, lubrikanti na bazi ulja, uključujući ulje za masažu, mogu oštetiti lateks. Stoga nemojte igrati ovu igricu ako koristite prezervative ili dijafragmu.

izvor: zadovoljna.hr