15 minuta orgazma? O da, i to je moguće!

Tako barem tvrdi Timothy Ferriss, autor knjige 'The 4-Hour Body' u kojoj u pet koraka otkriva kako žena, uz vješte partnerove ruke, može postići ovaj ultimativni klimaks. Stoga, pošaljite ovaj link svom partneru, otkažite sve planove za večeras i pripremite se za maraton užitka.

Korak 1.
Razodjenite se i legnite na leđa te stavite jastuk pod glavu. Noge savijte i raširite te spojite stopala u poziciji leptira. Ako vam je ova poza neudobna za bokove, stavite jastuke ispod koljena. Vaš partner neka sjedne na najmanje dva jastuka na vašu desnu stranu i stavi svoju savijenu lijevu nogu okomito preko vašeg torza, a desna noga treba biti ravna.

Korak 2.
Neka razdvoji vaše stidne usne dok desnim palcem dodiruje klitoris. Lijevu ruku neka stavi ispod vaše stražnjice, dva prsta ispod svake polovice, a palac treba mirovati na ulazu u vaginu (ne u njoj!).

Korak 3.
Muškarac treba zamisliti da gleda ravno na klitoris između vaših nogu s time da je vrh klitorisa kao kazaljka na kazaljki u podne, a zatim s desnim kažiprstom potraži 13 sati, odnosno malo uvlačenje i počne ga milovati što je moguće nježnije. Vjerojatno ćete moći podnijeti samo vrlo lagani dodir. Osjećaj će biti bolji ako to čini vrhom prsta, a ne jagodicom.

Korak 4.
Zamolite ga da vas miluje jednakom brzinom u periodima od dvije do tri minute, mjenjajući brzinu između perioda i neka tako nastavi 15 minuta. Ako sve radi kako treba, osjetit ćete intenzivan užitak. Ako su kontrakcije tijekom orgazma prejake, dišite duboko i napnite mišiće kao da ćete piškiti.

Korak 5.
Nakon što prođe petnaest minuta partner vas treba 'prizemljiti'. To će napraviti tako da s preklopljenim dlanovima snažno pritisne vašu pubičnu kost te nastavi to raditi prema trbuhu. Što jači pritisak, to ćete s više ugode završiti ovaj orgazmički maraton.