Zbog čega se netreba svađati sa partnerom

Novac

Novac može biti osjetljiva tema , jer je količina novca koju muškarac zaradi izravno povezana s njegovim egom . Držite se podalje od svađe o problemima vezanim za njegovu plaću , troškove i ušteđevinu . Povremena priča o tome može biti prihvatljiva , rješavanje problema zahtijeva kompromis , a sve drugo vodi u svađu .

Bivše

Da li ste i dalje uznemireni , jer je vaš dečko prijatelj sa svojom bivšom ? Da li je njegova bivša bila razlog mnogih svađa između vas i vašeg dečka ? Znajte jedno , bez obzira na to koliko se svađate i raspravljate o bivšim ljubavima , njegova prošlost se neće promijeniti .

Automobili

Muškarci ne vole da štede na automobilima , a žene ne mogu razumjeti zašto . Automobili su za muškarce kao i moda za žene . Ako ne shvaćate zašto vaš dečko provodi dosta vremena na izložbi automobila , nemojte mu to zamjeriti .

Njegovi roditelji

Većina žena postaje vrlo nervozna kada daje sve od sebe da se slaže sa roditeljima svoga dečka . Kako bolje upoznajete njegove roditelje , možete oformiti mišljenje o njima , a čak i imati neke razmirice . Nemojte dopustiti da ovo postane tema rasprave između vas i vašeg dečka . Na kraju dana , njegovi roditelji su ljudi koji su ga odgojili i može se uvrijediti ako loše govorite o njima .

Kritika o njegovoj osobnosti

Možete ući u strašnu raspravu sa svojim partnerom ukoliko počnete kritizirate njegovu osobnost , ponašanje ili manire . Potrebno je vrijeme da se osoba riješi starih navika . Ako želite on promijeni nešto kod sebe , izrazite to taktično , umjesto otvorenog kritiziranja . Inače može nastati rasprava .

Budućnost vaše veze

Muškarci imaju tendenciju da se udalje kada njihove djevojke počnu razmišljati i planiraju budućnost njihove veze . Ne bi im smetalo da ponekad tijekom dana maštaju o budućnosti sa svojom djevojkom , ali mogu se iznerviraju kada to postane učestalo . Pričanje o budućnosti vaše veze je tema koju bi trebalo izbjegavati jer je vjerojatno da će se završiti svađom .

Njegovi prijatelji

Tvoj dečko je dužan voli prijatelje s kojima je odrastao . Ukoliko ih vi ne volite , to može izazvati brojne rasprave . Ne očekujte od vašeg dečka napustiti svoje prijatelje , jer se vi ne slažete s njima . Svađa s dečkom zbog njegovih prijatelja je nešto što treba izbjeći , jer je to stvar koja može ga povrijedi .

izvor: zenstvena.com