DVA PARA JEDNOJAJČANIH BLIZANACA U VEZI "Ponekad nisam sigurna jesmo li se zamijenile"

blizanci,veza
Screenshot

Brazilske influenserice Larissa i Leticia Lazzarin (19) su jednojajčane blizanke koje su ljubav pronašle s dva također identična blizanca Filipom i Lukasom. Oba para često na društvenim mrežama dijele detalje svojih ''identičnih'' veza, a svaku njihovu objavu pogledaju deseci tisuća fanova.

“Najgora stvar kada si blizanka i izlaziš s blizancem”, glasi naslov nedavnog TikTok videa sestara koji je pogledan gotovo 12 milijuna puta, a u kojem Larissa pokazuje svoju sestru Letiziju koja u teretani razgovara sa svojim dečkom Filipom.

“Budem gotovo sigurna da mi je on dečko”, kaže Larissa pa se, pomičući kameru ulijevo, fokusira na svog pravog dečka Lucasa koji vježba nekoliko metara dalje. 

“Tek kad ga dobro pogledam, shvatim da mi je zapravo on dečko”, kaže.

"Jako su slični i ponekad nisam sigurna jesmo li se zamijenile, a da nismo primijetile", našalila se djevojka. 

"Dođem u teretanu i vidim par kako vježba, pa se okrenem na drugu stranu i vidim te iste ljude kako razgovaraju... Ludo!", napisao je jedan pratitelj ispod videa u kojem je četvorka u teretani.

"Ja bih na vašem mjestu za svaki slučaj kupila narukvice s imenima za lakše raspoznavanje", savjetovala im je jedna pratiteljica, a mnogi su komentirali kako jedva čekaju da blizanci skupa dobiju djecu, da vide na koga će ona sličiti i hoće li također biti jednojajčani blizanci. 

Blizanke inače na TikToku prati više od 65 tisuća ljudi, a djevojke često dijele zanimljive detalje iz svakodnevnog života. Prema WebMD-u, u rijetkim slučajevima kada jedan par identičnih blizanaca ima djecu s drugim parom takvih blizanaca ta se djeca nazivaju kvaternarni blizanci.