Zašto žene glume orgazam

Zašto žene glume orgazam
Prema nedavnom istraživanju Sveučilištu u Indiani, žene uspiju doživjeti orgazam u samo 63% slučajeva, što je dosta manje od 85% slučajeva u kojima muškarac doživi orgazam. Naravno tu je i glavna razlika u kojem je muškarcu skoro nemoguće odglumiti orgazam jer postoji fizički dokaz.

Kako ovo istraživanje nije bilo dovoljno, Sveučilište u Kansasu je izradilo svoje istraživanje u kojem su pokazali kako je čak 70% žena barem jednom glumilo orgazam s partnerom.

Zato, koliko god da mislite da ste pravi pastuh u krevetu, velika je vjerojatnost da ste barem jednom bili izigrani, ali ne brinite, događa se. Pročitajte 4 razloga zašto žene glume orgazam i možda nađete odgovor na svoj mogući problem.

1. Pravi altruist - glumi jer se brine za partnerove osjećaje

Jednostavno, glumi kako se vi ne bi osjećali manje muško i kako se ne bi uzrujali.

Rješenje? Očvrsnite. Ne govorimo kako bi pod svaku cijenu trebali dovesti svoju djevojku do orgazma, već da ne biste trebali sumnjati u vašu muškost ako se slučajno to ne dogodi. Seks bi trebao biti zabavan.

2. Strah i nesigurnost - glumi kako bi izbjegla negativne osjećaje vezane uz seksualno iskustvo

Postoje mnogi razlozi zašto se ovo događa, od tjelesnih problema do problema prema seksu zbog nečega ranije. Ili ste jednostavno vi krivi jer se smijete njezinoj "orgazam faci".

Najbolje je da oboje budete spremni za seks i cijele ideje oko seksa. Ako niste spremni, možda niste za seks. Zato uvijek postoji razgovor.

3. Postepeno uzbuđenje - glumi kako bi povećala svoju uzbuđenost

Vaša djevojka se napaljuje samom idejom orgazma i nada se kako će to dovesti do njezinog pravog orgazma.

Lažni orgazam je tu kao solo predigra, što je na neku ruku, super. Ono što je još bolje je to da je ta vrsta glume orgazma najčešća vrsta glume, što je pravo i olakšanje za nas.

4. Seksualno odlaganje - glumi kako bi završila seks

Vrlo jednostavno, vaša djevojka ne želi seks.

To ne znači više nikad, već je možda malo umorna ili joj je dosadilo vaše ponašanje napaljenog pubertetlije. Ako se ovo ponavlja, razgovarajte kao par.

macho.hr