FOTO  U Mostaru 19. ožujka u Kući mode dan muške mode

U Mostaru 19. ožujka u Kući mode dan muške mode

...modnih brendova linija za muškarce a za sezonu proljeće -ljeto 2015./2016. Manekeni Modne agencije ABC models predstavit će zvanicama i javnosti najnovije modele kolekcija a voditeljica programa bit će Njegica Balorda Moro, Miss BiH za 2004 godinu.
Gosti Kuće mode 19. ožujka imat će tako priliku pogledati ekskluzivno najnoviju kolekciju HUGO BOSS brenda, koji već godinama važi za simbol prestiža muške mode i stila.
Profinjenost krojeva je ono što se iz brenda HUGO BOSS najavljuje i za ovu sezonu a kvalitet materijala i jedinstvenost modnog izričaja kroz odjela pokazat će i linija ove modne kuće BOSS ORANGE inače u svijetu poznat kao brend namjenjen za muškarce koji vole biti posebni. BOSS ORANGE ove sezone vraća nas u casual vintage novom kolekcijom ističući strastvenu stranu muškaraca.

Iz brenda LACOSTE pokazat će nam mušku kolekciju prigušenih tonova a istrošena jednostavnost je nepogrešiva modna vodilja ove modne kuće koju zadnjih godina proglašavaju za najuticajniju modnu kuću svjetske modne scene. RALPH LAUREN ove sezone najavljuje male promjene kada je paleta boja u pitanju, nepogrešiva crna najavljuje se u najneobičnijim kombinacijama.

BUGATTI je brend od kojeg se očekuje mnogo. Brend čiji su dizajneri inspirirani Italijom i Europom kroz svoje modele ispričat će priču inspiriranu svjetskim metropolama. REPLAY brend neprikosnovenog dizajna džinsa najavljuje modnu revoluciju. Urbanom muškarcu bit će svakako zanimljivi modeli brenda PEPE JEANS koji zadniih godina postavlja svojim ležernim stilom trendove odjevanja svijetu. Mostarcima će se u četvrtak u novootvorenom "Premium" muškom odjelu u Kući mode Mostar predstaviti i modni brend MAC iza neobičnih linija dizajna i različitom paletom boja.

Specijalni gost otvaranja "Premium" muškog odjela u Kući mode Mostar je aktuelni Mister BiH Mirza Karahasanović koji će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru za Mister Svijeta i Best Model BiH 2014 Mevludin Bjelić, koji se specijalno za ovu priliku vratio iz Istanbula.

Za sve posjetitelje, prva tri dana, specijalni popust 10%.
Dobrodošli u "Premium" muški odjel u Kući mode Mostar!!!