FOTO  Svila, čipka i zanosni krojevi - revija Wedding EXPO

Svila, čipka i zanosni krojevi - revija Wedding EXPO
...jedinstvenog megastorea za vjenčanja i svečane prigode.

Wedding City je na reviji pokazao svoju najnoviju kolekciju odijela i svečanih haljina te vjenčanice poznatih brendova Ana Milani i Demetrios. Najveći pljesak izmamili su male manekenke i manekeni odjeveni u šarmantne haljinice i lijepa odijela koje su savršen izbor za sve posebne prigode.

Nove kolekcije vjenčanica koje se prodaju ekskluzivno u Wedding Cityju pokazali su vodeći hrvatski dizajneri Martina Felja i Boris Banović. Posjetitelji su uživali i u prekrasnoj reviji salona vjenčanica Gala te liniji luksuznih bundi brenda Foch, a modnu priču zaokružile su cipele Högl.

Reviju je zatvorila specijalna gošća iz Ljubljane, dizajnerica Maja Ferme koja je predstavila predivnu kolekciju večernjih haljina i vjenčanica izrađenu od najfinije svile i ukrašenu kristalima i biserima.

Raskošna čipka, svila, saten i mnogo profinjenih ukrasnih detalja - to je ono što će mladenke ove godine najviše tražiti. Kada su krojevi u pitanju, prevladavaju modeli koji ističu figuru, no krinoline u kojima se mladenke osjećaju poput princeza nikada se neće posve povući s liste želja. Otkrivena leđa i ove sezone iznimno su popularna, a i mladenke koje žele pokazati svoje lijepa ramena također imaju mnogo toga za odabrati. Mladoženjama se nudi cijeli spektar boja - od klasične crne preko zanimljivih nijansi sive pa sve do trendovske plave boje koja je prisutna jednako u svjetlijim kao i u zagasitim tonovima.

 

Fotografije: Domagoj Biondić