Split: Goli trojac vodio ljubav sa stupom pred šokiranim prolaznicima

Split: Goli trojac vodio ljubav sa stupom pred šokiranim prolaznicima
...i što na vrata grada kuca "Ultra", nisu zabilježena značajnija narušavanja javnog reda i mira, javlja Slobodna Dalmacija.

No, to ne znači da se po ulicama Splita ne mogu vidjeti stranci pod vidljivim utjecajem alkohola ili kakvih opijata kako "bauljaju" nakon neprospavane noći.

Tako su, primjerice, u četvrtak oko 7.15 sati trojica mladih gostiju potpuno goli hodali Spinčićevom ulicom ispod bolnice Firule, a jedan od njih je na raskrižju sa Rooseveltovom spuštenih hlača zadovoljavao svoju požudu na stupu prometnog znaka, dok su ga preostala dvojica svojski bodrila pred očima ostalih "domaćih" prolaznika.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policijska ophodnja koja je spomenuti trojac zatekla u "ljubavnom zagrljaju" sa stupom. Kako je Slobodna Dalmacija neslužbeno doznala iz policije, mladići su bili toliko "naliveni" da uopće nisu shvaćali što rade i zbog čega ih policajci upozoravaju.

I nije to bio jedini sličan incident jer su djelatnici Druge policijske postaje cijelu noć sa srijede na četvrtak imali posla u obilasku terena između Gradske luke i Firula, gdje su po klupama i livadama ležali "naliveni furešti".

Budući da nisu počinili nikakvo kazneno djelo niti su remetili javni red i mir, policajcima nije preostalo ništa drugo nego da ih probude, obave s njima razgovor i pozovu im taksi kako bi ih odveo na željenu destinaciju.

Na svu sreću nitko od tih gostiju nije ozlijeđen niti je zatražio liječničku pomoć, pa tako ni na Hitnoj pomoći nisu zabilježili povećan broj intervencija.

Slobodna Dalmacija.