Šest razloga zbog kojih su duhoviti muškarci neodoljivi

 Šest razloga zbog kojih su duhoviti muškarci neodoljivi
Što je to kod muškaraca koji imaju smisla za humor?

Oni imaju "moć" zbog koje se djevojke u njihovu društvu cerekaju poput tinejdžerica i vrlo lako zavode. Čak i kada im to nije bila namjera, lakše se "uvuku pod kožu", a postoji više razloga zašto je to tako, piše TOI.

1. Zabavni su

Izlazak s duhovitim muškarcem nikada nije dosadan. Njegova spontanost je zarazna i lako će vas nasmijati. Izlazak s njim je uzbudljiv jer nikada ne znate što će vam iduće podvaliti.

2. Kreativni su

Ako pitate bilo kojeg pisca što mu je najteže napisati, reći će - komediju. Duhovite osobe su vrlo kreativne i zanimljive. Ako je vaš muškarac duhovit, vjerojatno ima dosta znanja iz različitih područja i dobro oponaša.

3. Društveni su

Duhovite osobe su veoma društvene i često ih možete vidjeti u većim društvima. Često su srce svake zabave, a svaki nezgodni trenutak lako će "izvući" uz neku šalu. Lako je biti u vezi s ovakvim muškarcima i ne morate se brinuti što ih ostavljate same u prostoriji.

4. Imaju oko za detalje

Duhovite osobe imaju odličnu moć zapažanja i oko za detalje pa im neće promaknuti da imate novu boju kose ili nosite naušnice koje vam je on poklonio.

5. Slažu se s vašim prijateljima

Duhoviti muškarac lako će se uklopiti u svako okruženje i ne morate se brinuti kako će se slagati s vašim prijateljima.

6. Samouvjereni su

Znaju što hoće i znaju kako to mogu dobiti i ostvariti. Iz njih pršti samopouzdanje, ali na zarazan način. Ne možete mu odoljeti.

Izvor: Večernji.hr