PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA INTERNET: 'Na dan svog vjenčanja proživjela sam najgori horor u životu.

sestra, horatio caine, incest
A iz njenog poduljeg posta, očito je kako je pitanje itekako na mjestu.

Njen zaručnik Rob ima dvije sestre Sarah i Rachel. Na prvi pogled, reklo bi se da se korisnica žali na Rachel, jer "lajka crack, kokain i tetovaže", a "dislajka posao, elementarnu pristojnost i redovito tuširanje", kada se zagrebe malo dublje, daleko veća prijetnja je Sarah.

"Nije prošlo ni tri dana otkako smo se uselili a on je počeo pričati kako je njegova sestra usamljena "jer je on sada tako daleko" i da se plaši zbog njene prošle depresije, te kako se osjeća krivim jer ju napustio. Pitao me može li se sestra doseliti k nama"

Postaje gore

Došli su go kompromisa - sestra će dolaziti samo vikendima.
"Idućih nekoliko mjeseci Sarah bi dolazila petkom poslijepodne, najčešće dok smo oboje još na poslu, ušla u stan i zabavlja se dok ne dođe Rob. Onda bi njih dvoje otišli u grad, na piće, večeru ili neki koncert. Vraćali su se kad bih ja već zaspala. Prve noći je spavala na kauču, ali već iduće je Rob rekao da joj se koči vrat, a kako je ona gost da bih joj ja trebala prepustiti krevet i spavati na kauču"

Nakon četiri mjeseca u kojem brat i sestra deložiraju zaručnicu iz bračne ložnice, te ostajali do ranog jutra zajedno svaki vikend, zaručnica se konačno pobunila. Rob je pristao da sestra dolazi tek dvaput na mjesec i konačno su postavljene neke zdrave granice.

Problem riješen? Niti najmanje

Sarah se infiltrirala u svaki segment planiranja svadbe. Nagovorila je brata da promijeni datum vjenčanja bez ikakve konzultacije s mladenkom, potpuno promijenila jelovnik i na koncu, kao kuma dala sve od sebe da zasjeni mladenku.
"Da stvar bude najgora, poslala je sliku haljine koju je kupila i to je jeb..na vjenčanja. Štoviše, gotovo je identična mojoj - isti izrez, isti kroj, samo s malo tamnijom nijansom bijele (ona se kune da je oker, ali meni to izgleda kao bijela). Jedino ima nešto više volana na poprsju"

Naravno, zaručnica je "pukla" i otrčala svom budućem suprugu.
"Rekao je da "želim sve kontrolirati" i da sam "ljubomorna na njegovu sestru". Nakon niza uvreda dodao je i kako ga je Sarah već prije nekoliko godina upozorila da ja neću razumjeti njihovu vezu i da ću pokušati razdvojiti ih, ali me on uvijek branio, a sada sam pokazala svoje pravo lice i dokazala da je bila u pravu. Zgrabio je nešto svojih stvari i odjurio mami, i od tada je tamo" objavila je.

A sve dileme je li u pitanju nezdrav odnos, tj. tračak nade koji je eventualno postojao da je u pitanju samo previše prisan odnos, a ne nešto incestuozno, uglavnom je riješila u komentarima svog posta.
Čitavo vrijeme spavali zajedno

"Nije kao da ga seks nije zanimao ta četiri mjeseca, točnije bi bilo reći da nije bilo vremena i da ga nije dovoljno želio da bi stvorio vrijeme. Naši rasporedi ne dopuštaju seks tijekom radnih dana (mrzi "na brzaka" jer mu je to jeftino i prosto, a prilično je pedantan i nepopustljiv oko svojih osam sati sna), pa smo se većinu tjedana seksali vikendom. No kada je ona bila tamo, odbijao je uopće svaku pomisao da bi se seksali, a uostalom, ionako je cijelo vrijeme spavao s njom".

Dodala je još i kako se "ponašao kao da ništa ne primjećuje svaki put kad sam mu rekla da mi smeta manjak intimnosti i nedostaje seks".

net.hr