Otkrivene ženske tajne!

Samoća

Žene obično opisuju kao zavisna bića u vezi koja svaki trenutak žele provesti uz svog muškarca. No istina je ta da i žene ponekad žele spavati same u krevetu, da im nije uvijek potreban snažan muški zagrljaj i podrška. Stoga svojoj partnerici dajte da ostane sama ako to traži, a o razlozima zajedno prodiskutirajte kad se pruži prilika.

Grudnjak za seks

Još jedna mala tajna je ona da većina žena voli ugodne grudnjake i donje rublje, općenito ono koje nije seksi. Njih nose u posebnim prilikama i pomirite se s tim, a inače imaju nekoliko udobnih komada koje nose svaki dan.

Dlačice na nogama

Ako vam se oženjeni prijatelj požalio da njegova supruga nema baš uvijek savršeno glatke noge, prvo mu recite da nije lijepo što to javno govori, a zatim ga obavijestite da je to jedna od realnosti svake veze. Nije da se žene žele zapustiti, ali u dugotrajnoj vezi više ne paze na svaki detalj kao na početku. Priznajte, ne pazite ni vi.

Neraspoloženje

Žene su ponekad jednostavno loše volje i pustite ih da prođe. I, ne, ne radi se o onim danima u mjesecu.

Zamjena uloga

Partnerica vam nije majka i neće hodati za vama da vas ponudi još jednom porcijom ručka ili pokupi prljavi veš s poda. Dok to ne shvatite, očekujte prepirke s partnericom i prihvatite da ste u vezi jednaki.

Dijeljenje

Nemojte se nervirati ako ona traži zalogaj vašeg deserta ili ručka. Većina žena u vezi je spremna dijeliti baš sve pa ne smatraju velikim grijehom ako vam malo pomognu oko komada torte ili nose vašu majicu za spavanje. Ako imate problem s time, morate ga izreći, a ne se potajno ljutiti.

Prošlost

Ovo sigurno nervira mnoge muškarce, ali žene vole čeprkati po prošlosti. Osobito ih zanimaju bivše djevojke. U ovom je slučaju otpor uzaludan. Odgovorite na pitanja koliko želite ili smatrate da trebate i čekajte da je prođe detektivsko raspoloženje.

Važne stvari

Nije se jednom dogodilo da vam je prijatelj rekao kako je zaboravio da je jučer bila godišnjica od prvog spoja sa sadašnjom suprugom. Da, ona je bila ljuta i večer je propala. Takve su stvari važne svim ženama, a današnji vas gadgeti lako mogu spasiti ovako strašne pogreške.

Izgled

Svaka žena uza se želi zgodnog muškarca koji se zna odjenuti te brinuti za sebe. No nijedna žena ne želi da njezin muškarac izgleda bolje od nje.

Klonovi

I za kraj, Shannan Rouss za msn.com zaključuje kako muškarci prečesto zaključuju da poznaju sve žene ako su bili u duljoj vezi s jednom. Ne, nisu sve žene iste, nisu zaluđene odjećom ili šminkom i idući put kada izađete van s ekipom, malo se osvrnite oko sebe ako slučajno tako mislite.

tportal.hr