Ognjen Vukojević i Marko Babić dolaze na humanitarni spektakl u Šujicu

Ognjen Vukojević i Marko Babić dolaze na humanitarni spektakl u Šujicu

Organizator manifestacije je zaklada „dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, koja već dulji niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u pojedinim krajevima u Herceg Bosni, a posebno u Šujici, odnosno Herceg-bosanskoj županiji.
Nogometni turnir od 16 sati

S početkom u 16.00 sati počinje nogometni turnir na kojem će sudjelovati sljedeće momčadi: Humane zvijezde (reprezentativci „Vatrenih“, poznati pjevači i političari, uglednici iz javnog života), reprezentacija Hercegbosanske županije, reprezentacija svećenika Republike Hrvatske, te Veterani NK „Šujica“ iz Šujice.
Humane zvijezde nikad jače; Dolaze Dalić, Šimunić, Vukojević, Babić, Živković

Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača poput Blaža Sliškovića i Ivice Šurjaka, kao i glazbenika i glumaca: Mate Bulića, Slavena Knezovića i drugih poznatih imena iz sportskog, kulturnog i javnog života, a posebni gosti manifestacije bit će hrvatski izbornik Zlatko Dalić i legendarni hrvatski reprezentativac Josip Šimunić.

Sastav Humanih zvijezda Hrvatske:

Zlatko Dalić
Joe Šimunić
Miroslav Bičanić
Srđan Lakić
Damir Škaro
Marko Babić
Boris Živković
Ivica Grnja
Ivica Šurjak
Amir Kazić Leo
Damir Škaro
Slaven Knezović Grof
Branko Stupar
Josip Kupreškić
Bojan Rajković
Martin Banović
Marko Milanović
Vjeko Škrinjar
Željko Ačkar
Darko Čordaš
Marko Šivak
Milan Stjelja
Roberto Alviz
Vladimir Balić
Željko Lapec
Darko Čutić

Thompsonov koncert kao šlag na tortu

Nakon nogometnog turnira održat će se veliki koncert Marka Perkovića Thompsona, a prihod od ulaznica usmjerit će se za nastavak obnove Hrvatskog doma „Stjepan Radić“ u Šujici.
Humanitarni nogometno glazbeni spektakl, ove se godine, održava pod pokroviteljstvom generalnog sponzora EKO STRIDON d.o.o. iz Tomislavgrada uz veliku pomoć i potporu drugih donatora i sponzora.

U proteklih nekoliko godina zajedničkim humanitarnim akcijama domaćina i Zaklade „dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, zahvaljujući ovakvim humanitarnim projektima, izgrađeno je malonogometno igralište, obnovljena je sportska dvorana i uređena Internet učionica u OŠ u Šujici, u tijeku su radovi obnove hrvatskog doma „Stjepan Radić” u Šujici, te su nastavljene i druge vrste pomoći kulturnim, vjerskim, sportskim i drugim institucijama i potrebitim mještanima u Šujici.