HTIO SEKS PA OSTAO BEZ NOVCA I DOBIO BATINE Lažna prostitutka kod Autobusnog kolodvora u Zagrebu klijenta uvukla u klopku

HTIO SEKS PA OSTAO BEZ NOVCA I DOBIO BATINE Lažna prostitutka kod Autobusnog kolodvora u Zagrebu klijenta uvukla u klopku

...prošle godine odlučio usred bijela dana seksualno zagrijati sa 18-godišnjom djevojkom koja mu je ponudila užitak za 500 kuna, nije ni slutio da će u konačnici biti žrtva razbojništva trojice muškaraca koji su mu na kraju oteli više od 5500 kuna.

Iako se sve četvero razbježalo nakon polusatnog terora i utjerivanja straha u kosti D. G., policajci su u roku od šest dana uspjeli ući u trag Makedoncu I. S. (44) kojem je zagrebački istražni sudac odredio pritvor zbog opasnosti od bijega te ponavljanja djela. Ubrzo je uhićena i 18-godišnjakinja dok se za dvojicom razbojnika i dalje traga.

Kako doznajemo, lanjskog 15. prosinca oko 15 sati u kafiću u blizini Autobusnog kolodvora u Zagrebu 18-godišnjakinja je prišla D. G. kojeg navodno poznaje otprije. Nakon kraćeg razgovora, dogovorili su seksualnu uslugu za 500 kuna. Odvela ga je u potkrovlje napuštene kuće u obližnjoj Supilovoj ulici. Čim su se popeli i ušli u pretprostor, dočekala su ih trojica napadača. Makedonac je odmah počeo voditi glavnu riječ iako su i druga dvojica razbojnika vikala. Vrijeđali su ga kako se usudi iskorištavati tuđu djevojku govoreći da je 18-godišnjakinja s jednim od njih u ljubavnoj vezi.

Potom je žrtvi jedan od drznika zaprijetio nožem tražeći od njega da izvadi sve iz džepova. Zbog straha D. G. uopće nije reagirao pa mu je jedan pretraživao odjeću i torbicu, drugi ga je držao da ne pobjegne, a Makedonac ga je udarao letvom. Ukrali su mu novčanik u kojem je bilo 3000 kuna, vozačku dozvolu i ručni sat.

jutarnji list