Evo gdje žene vole da ih se dodiruje

Ako ste mislili da vašu partnericu uzbuđuje masaža stopala, gadno ste se prevarili. Evo što još trebate znati o ženskim erogenim zonama!

Ako je želite izludjeti:

Sigurno ne znate koja je naj erogene zona vaše partnerice? Pa vrijeme je da saznate - to su najvjerojatnije njena usta i usne! Istraživanje je pokazalo da je ovaj dio ženskog tijela, kad su erogene zone u pitanju, na vrhu liste.

Ako je želite napaliti:

Zavedite je i dovedite do raspoloženja za seks tako što ćete posvetiti pažnju njenom vratu. Vrat je kod žena vrlo izražena erogena zona, a nažalost često i zapostavljana. Vrat se našao na drugom mjestu erogenih zona.

Ako želite izmamiti osjećaj zadovoljstva:

Nije valjda da vas treba podsjetiti na njene grudi i bradavice?! O da, grudi i bradavice su na trećem mjestu.

Ako želite tratiti njeno vrijeme:

Svi znaju da su muškarcima bokovi i guza vrlo privlačan dio ženskog tijela, ali ako želite vašu partnericu dovesti do raspoloženja za seks, nećete puno postići s diranjem ovih dijelova tijela. Na ženskoj listi bokovi i guza su pri dnu liste.

Ako želite da se 'ohladi':

Mičite vaše ruke s njenih stopala! Žao nam je ako imate fetš na stopala, jer šanse su da ga i ona ima jako, jako male. Stopala su se našla na dnu liste kad su ženske erogene zone u pitanju.

magazin.net.hr