Četiri istine o ženama koje muškarci moraju znati!

Zato je vjerojatno najbolja taktika unaprijed ih upozoriti na neke stvari, jer se neke mogu primijeniti na sve žene - od majki, preko prijateljica, do partnerica.

Volimo stabilnost

Možda povremeno volimo biti u vezi s ludim, divljim muškarcem, zbog nepredvidivosti i uzbuđenja, ali kada je u pitanju biranje onog pravog, obično se okrenemo odgovornosti i pouzdanosti. Muškarci bi zato trebali kontrolirati svoj temperament, jer se nijedna žena ne želi udati za muškarca koji bi u svakom trenutku mogao prodati kuću i kupiti crveni kabriolet.

Ne želimo sve obavezu

I mi se bojimo obaveza, baš poput muškaraca. Samo zato što sanjamo o kraljevskom vjenčanju, to ne znači da ćemo se udati za prvog koji naleti. I mi volimo biti neovisne i samostalne, čak i nakon vjenčanja.

Volimo pažljivost

Volimo muškarce koji će nam s vremena na vrijeme donijeti omiljenu slasticu kada se vrate s posla, organizirati večeru ili druženje s prijateljima. Sve te sitne znakove pažnje kojima nam na drugi način kažu volim te. To je impulzivnost koju volimo. Ali, ipak, moraju biti pažljivi i to raditi od samog početka veze, jer ako to samo počnu raditi odjednom, nakon niza godina, postat ćemo sumnjičave.

Rođendani i godišnjice jako su nam važni

Zaboraviti ih jednostavno je neoprostivo, iako će kod većine jedan skupocjeniji poklon, poput dizajnerskih cipela ili komada nakita, vrlo vjerojatno izgladiti stvar, piše Net.hr.