Ceca je iz kućnog pritvora prvi put izašla nakon dva mjeseca

Folk pjevačica tog dana je s terese svog doma gledala utakmicu Crvene zvezde i Rena, dok je prije toga boravila isključivo u dnevnoj i spavaćoj sobi te zahodu, piše bezzabrane.com.

- Ceci je nekoliko dana prije utakmice zatvorska narukvica podešena tako da se mogla kretati po cijeloj kući, izaći na terasu i kupati se u zatvorenom bazenu u okviru vile. Navijači koji su u četvrtak pohrlili na stadion u blizini njene kuće skandirali su 'Ceco, izađi', a ona je izašla na terasu na kojoj je nisu mogli vidjeti jer se nije željela eksponirati u javnosti- izjavio je izvor blizak pjevačici.

Desetak dana nakon što je počela služiti kaznu pjevačica je počela primati posjete za što joj nije potrebna dozvola osim ako se ne radi o posjetiteljima s dosjeom. Usprkos tome što je u kućnom pritvoru, njezin novi album 'Ljubav živi' najprodavaniji je album u Srbiji iako ga pjevačica ne smije medijski promovirati.
U kućnom pritvoru mora provesti godinu dana

Nakon što je priznala krivnju za protupravno prisvajanje novca od transfera deset igrača nogometnog kluba Obilić i posjedovanje 11 pištolja bez odgovarajuće dozvole, pjevačica je bila kažnjena s milijun i pol eura i godinu dana kućnog pritvora. Osim nje, sa šest mjeseci kućnog pritvora kažnjenja je i njezina sestra Lidija Veličković Ocokolić jer joj je pomagala u malverzacijama.