ISKLJUČENA S APARATA Tjedan dana nakon stravične nesreće preminula glumica Anne Heche

ISKLJUČENA S APARATA Tjedan dana nakon stravične nesreće preminula glumica Anne Heche

Glumica Anne Heche danas je proglašena mrtvom. Isključena je s aparata za održavanje na životu tjedan dana nakon što je automobilom udarila u kuću u Los Angelesu. Njenu smrt objavila je njezina prijateljica Nancy Davis na Instagramu, a potvrdila ju je njezina obitelj za 'The Guardian'.

Glumica je bila hospitalizirana u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills sjeverno od Los Angelesa nakon užasne nesreće 5. kolovoza. Jučer je predstavnik njezinih najmilijih potvrdio da je moždano mrtva i da je na životu održavaju samo aparati kako bi liječnici mogli uzeti njezine organe za donaciju, prenosi Index.

"Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Annein oporavak te zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anne Heche pala je u komu nakon katastrofalne prometne nesreće. Imala je značajnu plućnu ozljedu koja je zahtijevala mehaničku ventilaciju, a njezine opekline zahtijevale su kiruršku intervenciju.

Policija Los Angelesa sumnja na to da je Heche bila pod utjecajem alkohola kada je svojim plavim Mini Cooperom udarila u kuću u LA-u izazvavši ogroman požar. Uskoro se doznalo da je u teškom stanju, a njezina obitelj jučer je potvrdila da je na životu održavaju samo aparati.

Anne Heche rođena je 25. svibnja 1969. godine, a glumiti je počela u osamdesetima. Proslavila se ulogom blizanki Vicky Hudson i Marley Love u sapunici 'Another World' (1987. – 1991.) za koju je dobila nagradu Emmy i dvije nagrade Soap Opera Digest.

Kasnih devedesetih počela je dobivati ozbiljnije uloge, poput onih u kriminalističkoj drami 'Donnie Brasco' (1997.), filmovima 'Volcano' (1997.), 'Znam što si radila prošlog ljeta' (1997.), akcijskoj komediji 'Šest dana, sedam noći' (1998.) i dramskom trileru 'Povratak u raj' (1998.).

Nakon uloge Marion Crane u remakeu horora Gusa Van Santa 'Psycho' (1998.), koji joj je donio nominaciju za nagradu 'Saturn', Heche je nastavila s ulogama u mnogim dobro prihvaćenim nezavisnim filmovima, poput drame 'Birth' (2004.), seks-komedije 'Spread' (2009.), 'Cedar Rapids' (2011.), drame 'Rampart' (2011). i crne komedije 'Catfight' (2016.).

Dobila je pohvale za svoju ulogu u televizijskom filmu 'Gracie's Choice', koja joj je donijela nominaciju za nagradu 'Primetime Emmy', te za svoj rad na Broadwayu, posebice za Twentieth Century, za koji je nominirana za nagradu 'Tony'.