Poznata glumica u kritičnom stanju nakon što se autom zabila u kuću, a onda je došlo do požara

Anne Heche nesreća
Foxnews

Američka glumica Anne Heche hospitalizirana je u teškom stanju nakon što se svojim automobilom zabila u kuću u Los Angelesu, izvijestili su američki mediji.

Holivudska glumica Anne Heche nalazi se u teškom stanju nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u Los Angelesu.

Glumica se svojim Mini Cooperom u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista, pri čemu se automobil zapalio i izazvao požar na kući.

Heche je mnogima, osim po ulogama u brojnim filmovima, poznata i po nekadašnjoj romansi s kontroverznom voditeljicom Ellen DeGeneres.

Njihova ljubav punila je medijske stupce 90-ih godina. Da su u vezi doznalo se 1997. godine, a navodno su se čak htjele i vjenčati 'jednom kada istospolni brak postane legalan u Vermontu'.

Ipak, 2000. godine objavile su da se razilaze, a prema nekim izvorima razlog prekida njihove veze bio je u tome što se Heche zaljubila u Colemana 'Coleyja' Laffoona, snimatelja za kojeg se kasnije i udala, prenosi Index.

Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007., nakon pet i pol godina braka. Heche je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma 'Men in Trees', Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna. Međutim, njihov brak također nije potrajao te su se razveli 2018. godine.

Glumica je imala i četvero braće i sestara, od kojih su troje preminuli. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Cynthia preminula je još kao beba zbog srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći neposredno prije završetka srednje škole.

Heche je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao, a da njena majka Nancy nije činila ništa da ju zaštiti, zbog čega nikada nisu imale dobar odnos.

U lipnju ove godine potpisala je ugovor za ulogu u filmu 'Girl in Room 13', čija će premijera biti ove jeseni. Također bi trebala glumiti uz Dermota Mulroneya u trileru 'Full Ride', a nedavno je glumila i u Netflixovom psihološkom trileru 'The Vanished' redatelja Petera Facinellija, kao i u filmu '13 Minutes'.