VIDEO  Hercegovačka glazbenica Ivana Marić objavila predivnu božićnu pjesmu

Ivana Marić "Ovaj Božić"
Screnshot

Uoči ovog Božića, hercegovačka glazbenica sa zagrebačkom adresom, Ivana Marić, objavila je predivnu božićnu pjesmu "Ovaj Božić" (Nek je svima mir) u suradnji sa zborom mladih "Maranatha".

"U prekrasnom ambijentu "Chic bar and more" na zagrebačkom Jarunu okupili smo drage prijatelje i obitelj te stvorili pravi blagdanski ugođaj! Veliko hvala zboru mladih "Maranatha" iz Španskog pod ravnanjem Matije Škvorca koje  se odazvao na ovu suradnju i u najkraćem mogućem roku sve izrealizirao. Hvala anđeoskom stvorenju Maji Vasilj koja je iznjedrila ove predivne stihove i note te me iznova ganula svojim emocijama. Najveće hvala mojoj profesorici dr.sc.Denis Vasilj koja nas je sve povezala i koja mi nije dozvolila da odustanem od ove ideje bez obzira na sve prepreke", napisala je pjevačica.

Sadržaj se učitava...

Potom se zahvalila svima koji su radili na ovom božićnom projektu.

"Hvala mojim muzičarima, prvenstveno prijateljima, koji se bezuvjetno uvijek odazovu stvaranju novih pjesama: Dario Horvat, Boris Novak, Zvone Domazet i Emil Bišćan koji je ovaj put preuzeo i ulogu aranžera. Hvala svima koji su se odazvali na snimanje spota: moja mama Jela, seka Ana i Toma Turkalj, seka Marijana, Ilija i Šimun Kožul, Emil, Petar Merdžan, Vigo i Rita Bišćan, Sara Elena Hercig, Ivana i Aurora Zanki, Lucija i Dorja Šolaja, Antonio Artuković, Karla i Borna Hlad, Ivona Bunčić, Kristijan Jalšić, Jelena Mijić, Rej Kovačević, Ines Brusić, Andrija Martinec, Kristina Jelić, Iva Markovinović, Karla Budimir, Danijela Pušeljić i naravno moje kćeri Vita Marija, Vera Monika i suprug Vjeko Šunjić", napisala je Ivana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.