Evo zašto muškarci obožavaju striptiz!

Vjerojatno ne postoji bolji način kako izmamiti osmjeh na lice muškarca, nego da ga pozovete u striptiz klub. Predstavnike muškog spola privlači golo žensko tijelo, koje se izvija oko štange u striptiz klubu.

Također je činjenica da su mnogi visoko unosni poslovi i transakcije dogovoreni u striptiz klubovima diljem Europe i SAD-a, u Hrvatskoj je to još nekako u povojima. Ukoliko ste jedan uod zaljubljenika u striptiz, pročitajte ove razloge, možda ćete se prepoznati!

Muškarci vole striptiz klubove jer:

1. Nema sumnje da će tamo biti lijepe, mlade i gole djevojke

Svaki muškarac kojem to nije niti malo privlačno treba se zapitati bi li išao tamo da su sve te navedene stvari suprotne. Činjenica je da muškarci (barem oni heteroseksualno usmjereni) obožavaju gola ženska tijela. Što su žene razotkrivenije to bolje. Osim toga u striptiz klubovima ne treba moliti i pitati kako bi se vidjelo golu kožu.

Muškarac ne bi bio muškarac kada ne bi obožavao golo žensko tijelo

2. Na taj način prožive svoje fantazije

Iako su u dugoj, ozbiljnoj, iskrenoj, ljubavnoj vezi većina muškaraca mašta o aferi s dugonogim i prsatim ljepoticama. Ljepotice im se čine idealnima. Iako većina muškaraca nema mogućnost biti s ženama koje su nalik barbikama, ovim putem ispune im se bar neka maštanja. Te fantazije lako ostvaruju u striptiz klubovima, provodeći tamo nekoliko sati.

Iznenadite ga nekim kućnim striptizom

3. Ih usrećuje

Osim depresivnih muškaraca koji odlaze tamo s društvom oplakivati sudbinu i onih koji se dođu zabavljati svi na kraju izlaze sretni. Na niti jednom drugom mjestu nije moguće vidjeti toliko ozarenih i nasmiješenih muških lica, kao što to možete vidjeti u striptiz klubovima.

4. Ih smiruje

Činjenica je da u tim klubovima hodaju i plašu polu gole djevojke, muškarcima se čini kao da su u nekakvoj vrsti muškog raja. Nije čudno da se tamo potpisuju ugovori i dogovaraju poslovi, jer su svi pozitivni i dobro raspoloženi.


5. I tako će to sve sami platiti na kraju

Za odprilike iste novce koje bi potrošili u nekom drugom klubu, u striptiz klubovima barem mogu gledati u ženske grudi bez oklijevanja, i prijekornih pogleda žena.

Muškarci ne mogu razumjeti odbojnost žena prema striptiz klubovima i zašto su žene toliko protiv toga. Neke se trude da njihovi partneri više ne sudjeluju u takvom 'prljavom' načinu zabave, ali u tome nisu uspješne. Muškarci su muškarci i to će tako ostati. Zauvijek će ih privlačiti žene golih tijela, stoga je bolje da se s tim pomirite i pokušate s njim otići koji put, pa se dobro zabaviti. Možete mu i sama pripremiti kakav izazovan striptiz pa time zadržati svu pažnju na sebi!

Činjenica je da u tim klubovima hodaju i plašu polu gole djevojke, muškarcima se čini kao da su u nekakvoj vrsti muškog raja

dnevnik.hr