VIDEO  Anđa Marić nakon šest godina sjela za volan, a rekli su joj da će završiti u invalidskim kolicima

Anđa Marić,multipla skleroza
Instagram

Ako olako shvaćate vožnju automobila, doista biste trebali zastati biti zahvalni što to uopće možete učiniti. Nakon šest dugih godina, pjevačica Anđa Marić sjela je za volan te nije skidala osmijeh s lica zbog dugoočekivanog upravljanja automobilom. Suvozačica ju je snimila dok se Anđa vozila oko zagrebačkog Jaruna te je video podijelila na popularnoj društvenoj mreži Twitter.

"Nakon šest godina", rekla je 45-godišnja Anđa koja je blistala od sreće dok je njezina suvozačica sve detaljno dokumentirala kamerom. "Dobro ti ide, Anđo", kompliment je koji je Anđa dobila nakon šest godina što nije mogla voziti automobil, prenosi RTL.

Bravo", "Legendo", "Forza ragazza", samo su neki od komentara oduševljenih Anđinih pratitelja na Twitteru. 

Inače, sredinom srpnja se pojavila na premijeri filma '4:2' Anđela Jurkasa u Zagrebu gdje je nakon dugo vremena uspješno savladala penjanje preko 70-ak stepenica. Dok je polako, ali sigurno pobjeđivala stepenicu nad stepenicom, Anđina sreća se mogla iščitati iz svakog njezinog pokreta. Na vrhu stepeništa u znak pobjede je podignula štaku u zrak.

Podsjećamo kako se Anđa bori s multiplom sklerozom još od 2012. godine što je zapravo cijelo desetljeće. nažalost, zbog te autoimune bolesti koja je brzo progresirala, pjevačica je morala ponovo učiti hodati. Srećom njezino zdravstveno stanje ide nabolje te je nakon sedam godina ponovo učinila prve korake u potpunosti samostalno.