FOTO/VIDEO  Aleksandra Radović koncertom oduševila Mostarce

Aleksandra Radović u Mostaru
hercegovina.info

U Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača svoj koncert priredila je Aleksandra Radović na radost brojnih poklonika njene glazbe.

Uglavnom ženska publika, uživala je u izvedbama pjesama koje su za ovu noć pripremili Radović i njen bend. Na samom početku, pred publiku je izašla Darija Ramljak koja je predstavila svoj prvi singl 'Pola sudbine'.

Pjesmu 'Pola sudbine' za Dariju Ramljak napisala je renomirana kantautorica Maya Sar, koja potpisuje stihove i glazbu, dok iza aranžmana i produkcije stoji jedan od najjačih regionalnih producenta, Mahir Sarihodžić.

Nakon njene izvedbe, na pozornicu je izašla Radović koja je koncert započela pjesmom 'Beskrajno', a potom su se nizali hitovi 'Dok dišem', 'Ne hvala', 'Još danas', Bivši dragi', 'Nisi moj', 'Ljubavi moja', 'Živeo kraj' i druge.

Sadržaj se učitava...

Radović je u Kosaču došla nakon četiri godine, te su brojni ljubitelji njene glazbe ovu večer jedva dočekali.

Uz svu raskoš i snagu Aleksandrinog vokala, publika je uživala i u muziciranju ponajboljih glazbenika koji čine njen bend.

Više puta je javno isticala koliko voli gostovati u Mostaru zbog posebnosti, topline i gostoprimstva hercegovačke publike, te ne čudi da je Aleksandra za prvi grad u Bosni i Hercegovini u kojem pjeva nakon duge pauze koju je uzrokovala epidemija, odabrala upravo Mostar. A već dan nakon Mostara, u petak, 27.5. Radović će zapjevati u Sarajevu.