NAŠLI SMO AUDIJA Korona na izmaku, Audi na parkingu

Audi a6
hercegovina.info

Gradskoj upravi Mostara u jeku pandemije stigao je novi Audi6, čija vrijednost bez PDV-a iznosi 125 tisuća marka. Registrirali su ga početkom travnja, od kada mu se izgubio svaki trag - do jučer.

Naš fotograf uslikao je ganc novog Audija ispred Gradske vijećnice. Gradskoj upravi Mostara još koncem ožujka poslali smo upit gdje je novi Audi, nisu odgovorili. Kada se situacija oko koronavirusa primirila, jednostavno su ga dovezli pred Vijećnicu.

Brojni gradovi u Hercegovini stimulirali su svoje gospodarstvenike, posebno ugostitelje koje je koronavirus posebno pogodio. Brojni gradovi u Hercegovini, neovisno o županiji, novčano stimuliraju rađanje djece. U Mostaru to nije slučaj.

Međutim, nepostojanje Gradskog vijeća očito nije izlika ni prepreka kada se treba kupiti novi Audi. Podsjetimo, Fond za otvoreno društvo, Transparency International, Eda I Udruženje građana Tender ranije su objavili da je Grad Mostar koncem listopada prošle godine raspisao natječaj za nabavku vozila vrijednog 125 tisuća maraka bez PDV-a. Audi je stigao u nezgodan trenutak, u jeku koronavirusa, te je sklonjen.

Audi a6

Grad Mostar A6-ticom protiv korone

Gradska uprava Mostara ovih dana je registrirala novi Audi A6, najskuplje vozilo koje je u zadnje vrijeme nabavljeno u BiH, i čija je vrijednost bez PDV-a 125 tisuća maraka, saznaje hercegovina info.…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.