SLAVEN PRINC Vrijeme je za velike promjene u Devedesetki, a svim srcem želim da Kordić bude gradonačelnik

Slaven Princ
hercegovina.info

HDZ 1990. je na izborima u Mostaru doživio razočarenje. Devedesetka nije uspjela uvjeriti birače da im daju svoje povjerenje te su ostali ispod izbornog praga, odnosno bez mandata u Gradskom vijeću.

Nositelj Gradske liste HDZ 1990. Slaven Princ za Hercegovina.info kaže da nakon svega treba detaljno sagledati stvari i da je vrijeme za promjene.

"Ono što mogu reći je to da mi nismo zadovoljni našim izbornim rezultatom. Sada treba napraviti jednu dobru analizu svega urađenog, a puno toga je očito propušteno napraviti. Očekivao sam iskreno da možemo uzeti jedan mandat. Osobno smatram da sam se kasno priključio", kaže Princ te dodaje.

"Što se tiče moje političke budućnosti tu moram donijeti zajedničku odluku s obitelji budući da se bavim jednim sasvim drugim poslom vezanim uz sport. U priču sam ušao s jednom velikom željom. Nakon svega smatram da su HDZ-u 1990. potrebne velike promjene. Tu ima zaista puno posla. Mislim da sam svoj posao odradio maksimalno korektno koliko sam mogao. Da neki drugi gledaju malo dugoročnije u meni bi imali veliki interes, međutim ovo je specifična sredina", ističe.

Slaven Princ rekao je i kako se nada da će Korić biti novi gradonačelnik.

"Ovim putem mogu samo čestitati HDZ-u koji je napravio jedan odličan rezultat i svaka im čast na tome. Ostaje mali žal što izlaznost nije bila još veća, nakon 12 godina trebalo se pokazati da nas može izaći barem 70 posto. Što se tiče gradonačelnika svim srcem želim da to bude dr. Mario Kordić jer smatram da je to jedan dobar, pošten i častan čovjek. Iako ga nisam upoznao tako davno, vidio sam da je riječ o jednoj kvalitetnoj osobi. Bio sam ga spreman podržati i kroz Gradsko vijeće. Vidjet ćemo što će se događati, glasovi još pristižu, ali ponavljam moja puna potpora ide dr. Mariju Kordiću", zaključio je Princ.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.