RASPUDIĆ I GRMOJA PODRŽALI HRS Iz problema vas neće izvući oni koji su ih stvorili

Nino Raspudić Grmoja Raguž
Dalibor Urukalović / Pixsell

Devet dana ostalo je do lokalnih izbora u Mostaru pa samim tim stranke ulaze u završnu, ali i ključnu borbu za svaki glas. U tome im nerijetko pomažu i kolege, simpatizeri i politički istomišljenici iz Republike Hrvatske.

Tako primjerice HDZ BiH posljednjih dana na široka vrata prima razne delegacije Republike Hrvatske. Iz susjedne zemlje pak stiže i podrška za druge stranke. Tako su svoju poruku podrške poslali i Nikola Grmoja te Mostarac Nino Raspudić, MOSTovi zastupnici u Saboru Republike Hrvatske.

Raspudić navodi kako podržava one koji su i njih podržali, odnosno HRS: "Moja potpora ide hrvatskim republikancima i Slavenu Ragužu kao jednoj čistoj i čvrstoj hrvatskoj opciji. Za bolji Mostar", poručio je ovaj Mostarac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I dok se u Hrvatskoj neće ništa promijeniti, dok ne promijenimo političare koji su je doveli u ovakvo stanje, ista stvar je i u vašem Mostaru. Iz problema vas neće izvući oni koji su ih stvorili. Potrebno je birati nove ljude i novu energiju", naveo je Grmoja koji Mostarce poziva da svoj glas daju Hrvatskoj republikanskoj stranci.