HRS KAŽE DA IM JE OVO POVIJESNI USPJEH "Hrvatima potrebna autentična, domoljubna i čovjekoljubna politika"

HRS KAŽE DA IM JE OVO POVIJESNI USPJEH "Hrvatima potrebna autentična, domoljubna i čovjekoljubna politika"

U sitnim noćnim satima rezultate izbora u Mostaru komentirao je HRS. 

Poštovani birači, rezultat HRS-a na izborima za g.v. grada Mostara nije povijesni uspjeh samo za HRS, nego i za Mostar i hrvatsku politiku u BiH općenito.

Na izbore smo išli samostalno, svjesni u potpunosti da je ovo utrka u kojoj svi glavni protivnici polaze u startu daleko ispred nas. Svjesni da smo odabrali daleko teži put, jer držimo do onoga što obećavamo! Pokazali smo da se može!

Hrvatima je potrebna autentična domoljubna i čovjekoljubna politika! Lišena osobnih interesa i zlouporabe neriješenog nacionalnog pitanja za uskointeresne svrhe. Politika koja nema cijenu, koja je dosljedna i nepotkupljiva. Politika sa identitetom borbe za javne interese, a ne interese probranih!
Hvala vam što ste nam dali svoje povjerenje!

Stavili ste nam na pleća teret odgovornosti svakog vašeg glasa pojedinačno. Sada je na nama da ga opravdamo i dat ćemo sve od sebe da to i učinimo. Garantiramo vam to!

Ne samo da u Mostaru ništa više neće biti isto: u politici Hrvata u BiH ništa više neće biti isto! Dokazat ćemo vam to ne samo svojim radom u gradskom vijeću Mostara, nego u vijećima svih općina gdje smo osvojili mandate!, zaključili su.