Znanstvenici i kirurzi otkrivaju normalnu veličinu penisa!

penis, nogometaši, estetska kirurgija, silikoni, muškarac žena, seks, veličina, penis, stručnjaci, poze, penis, seks, veličina, penis, spolni organ, studentice, stidne dlačice, seks, hrana, penis, povećalo, Diphallia, penis, erekcija, poremećaj muških genitalija, seks, fantazije, svijet, muškarci, seks prakticiranje, strah, penis, veličina, penis, najneobičnije činjenice
Kako bi se spriječile neopravdane operacije augmentacije penisa koje su uzele maha među muškarcima diljem svijeta posljednjih godina, francuski znanstvenici i kirurzi iz francuske Nacionalne akademije za kirurgiju, javno su objavili normalnu veličinu penisa.

Oni kažu da je prosječna dužina penisa u mirovanju između 9 i 9.5 centimenara, a u stanju erekcije od 12.8 do 14.8 centimetara, dok je promjer u prosjeku 8.5 do 9 centimetara, odnosno 10 do 10.5 centimetara u erekciji.

Stručnjaci osuđuju neopravdane operacije povećanja penisa i smatraju da se takve operacije ne bi trebale izvoditi. Sve češće muškarci pristupaju ovakvim operacijama ne zbog stvarne veličine penisa, koja obično spada u normalne parametre, nego zbog umišljenih razloga da im je penis premalen.

izvor: javno.hr