Žene ni u ludilu ne bi pomislile da muškarci u seksu imaju ove tri želje

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

Donosimo vam tri jednostavna savjeta koja će znatno utjecati na poboljšanje vašeg seksualnog života, na seksualnu dinamiku i otvorit će vam vrata novoj razini intimnosti i zadovoljstva.

Želi vas gledati, golu

Ostavite upaljena svjetla. Možda vam se čini da je ekspozicija strašna i vjerojatno biste se radije skrivali u sjeni ili mraku jer možda nemate dovoljno samopouzdanja kad je vaš izgled u pitanju. Ali, znajte da muškarac partnericu voli gledati potpuno golu. Voli je gledati u oči tijekom seksa i voli uživati u ženskoj golotinji. Ako vas brinu vaše mane i nesavršenosti skrivat ćete svoje tijelo što negativno utječe na intimnost. Naučite voljeti i pokazivati svoje tijelo u spavaćoj sobi.

Dajte mu iskrene i upute i povratnu informaciju

Možda se brinete da bi mogao pomisliti kako ga kritizirate, ali važan je način na koji nešto kažete. Umjesto da ističete ono što vam se ne sviđa ili ono što vas ne pali, jasno mu dajte do znanja što volite i što vas uzbuđuje. Muškarci vole dobiti upute od partnerice, a isto tako vole dobiti i povratnu informaciju. Dajte mu do znanja i kad radi nešto što vam se sviđa i u tome je sva filozofija. Davanje uputa i povratnih informacija nešto je najbolje što žena može dati svom partneru kad je seks u pitanju. Nemojte se ustručavati. To je za vaše i njegovo dobro.

Nemojte da vam fokus bude njegov vrhunac

Mnoge žene misle da je muškarcima najveće zadovoljstvo u seksu postići orgazam. Nije. Dvije su stvari koje muškarcima pružaju veliko zadovoljstvo u seksu. Prva je kad mu partnerica da priliku da uživa u njenoj ljepoti i druga kad mu pomogne da nauči kako je zadovoljiti. Osim toga, muškarci vole i predigru i uživaju u njoj. Velik dio muškog zadovoljstva je u tome da zadovolji partnericu i da je čini sretnom jer se zbog toga osjeća talentirano, cijenjeno i uspješno. Naravno da ima trenutaka kad i muškarac i žena žele brzi i 'prljavi' seks, ali sve to skupa i je dio kvalitetnog seksualnog života.

Net.hr