Za noć sa djevicom plaćaju tisuće eura

maloljetnica, djevica, seks, trikovi, partner, djevice, seks, seks u dvoje, vrste, izbor

Chaman Uie (18) prije tri godine se s roditeljima preselila iz malog sela u prijestonicu Kambodže.
Njena majka Vanite željela je otvoriti frizerski salon, ali nije imala dovoljno novca, pa je rekla tinejdžerici da će morati spavati s nepoznatim muškarcem koji je spreman platiti za njezinu nevinost.

Chaman je provela šest dana u hotelu s bogatašem koji je zahtijevao seks svakih nekoliko sati, vjerujući da će tako usporiti starenje. Djevojka je bila toliko iscrpljena, da je trećeg dana morala primiti vitaminsku injekciju kako bi izdržala do kraja tjedna. Vratila se kući umorna i postiđena, ali je biznismen bio zadovoljan i platio je majci 1.200 eura.

Zbog mita o njihovim čarobnim moćima, potražnja za djevicama u Kambodži je velika, a praksa kupnje nevinosti sasvim uobičajena.

'Mnogi Azijci, posebno oni koji su prešli pedesetu, vjeruju da su djevice posebne. Labavi zakoni im omogućavaju spajanje sa siromašnim obiteljima i ugovore 'posao', objašnjava gospodin Pung, predsjednik organizacije za ljudska prava 'Licado'.

Muškarci iz Kine, Singapura i Tajlanda su također redovite mušterije. Biraju uglavnom djevojke stare između 13 i 18 godina i tretiraju ih kao svoje vlasništvo.

'Kada stignu u Kambodžu, ovdje ih čeka unaprijed pripremljen', paket 'koji obuhvaća boravak u hotelu s pet zvjezdica, nekoliko partija golfa i jednu ili dvije noći s djevicom", kaže Erik Meldrum, britanski detektiv koji radi u Kambodži.

Žene u Kambodži zarađuju 75 eura u prosjeku, pa se zato mnoge majke odlučuju prodati nevinost svojih kćeri.

Nevladine organizacije nemaju točan uvid u broj kambodžanskih djevojaka koje bogataši tretiraju kao robu, ali vjeruju da se radi o nekoliko stotina godišnje.

Trgovina se odvija u tajnosti, u zadimljenim barovima koji rade do jutra. Tamo biznismeni odmjeravaju tinejdžerke i sklapaju dogovor s njihovim roditeljima.

'Čim je primjetio Chaman, visok muškarac srednjih godina mi je prišao i pitao me je li nevina. Vidjela sam to kao odličnu priliku. Chaman nije bila oduševljena, ali shvatila je da tako mora', kaže Vanite.
Policija žmiri

'Korumpirana policija zna za ovu vrstu trgovine u Kambodži, ali ne poduzima ništa da je spriječi. Nadležni su od mene tražili da zažmirim nad slučajevima kupnje nevinosti. Neke od mojih kolega su čak ostale bez posla zbog toga', kaže jedan policajac za britanski Guardian.

portaloko.hr