VIDEO  Ljubavnica obznanila vezu preko jumbo plakata

Ostavljena ljubavnica Charlesa Phillipsa se odlučila osvetiti jednom od glavnih Obaminih ekonomskih savjetnika tako da je na jumbo plakatima po cijelom SAD-u objavila detalje njihove veze.

Mlada glumica YaVaughnie Wilkins je navodno platila oko 250.000 američkih dolara kako bi postavila plakate njezine slike s predsjednikom Oraclea na kojima piše: 'Ti si zauvijek moja srodna duša'.

Na dnu plakata koji su osvanuli diljem zemlje je i link na web stranicu na kojoj je YaVaughnie postavila slike para s romantičnih putovanja iz cijelog svijeta, privatne poruke između ljubavnika i ulaznice s koncerata i Obamine inauguracije.

Američki mediji su uspjeli pohvatati najbolje pikanterije sa spomenute web adrese prije nego što je misteriozno uklonjena.


Jedan od plakata se našao na Broadway tik do Times Squarea, a ima ih još nekoliko po New Yorku. Da ne bi samo njujorčani znali za aferu šefa Oraclea po jedan plakat se pojavili u Atlanti i u San Franciscu gdje mlada glumica živi.

CEO kompanije Oracle je morao odmah javno priznati da je održavao intimne odnose s YaVaughnie Wilkins.

"Imao sam osmoipolgodišnju ozbiljnu vezu YaVaughnie Wilkins. Moj razvod je počeo u 2008., a odtad smo prekinuli i želimo jedno drugome sve najbolje." pisalo je u službenom priopćenju medijima.

Charles se u međuvremenu pomirio sa svojom ženom Karen i živi zajedno s njom i 10-godišinjim sinom.

Net.hr