'Vodila sam ljubav s bratom svojega muža. Rekao je da će zbog mene ostaviti ženu. Što da radim?'

nevjera, privatni detektiv, varanje, prevara, prevarant, preljubnici, varanje, istraživanje, ispovijest, varanje, partner, varanje, istraživanje, preljub, preljubnici, preljubnica, preljubnik, preljuba, pismo, bivša ljubav, ljubavni trokut, priča, preljub, preljubnici, preljubnica, godine, nevjera, istraživanje, promjene, prevara, prevara, suprug, djevojka, preljub, preljubnici, seks savjeti

Već neko vrijeme nije u sretnoj vezi, a dok joj je muž bio na putu seksala se s njegovim bratom. Sada ne zna što da radi pa je za savjet pitala terapeutkinju

Ona ima 35, a njezin muž ima 38 godina. On često putuje zbog posla, a kada je doma ne pomaže joj oko njihovog sina koji ima 18 mjeseci. Pronašla je sreću s bratom svojeg muža, ali nije sigurna želi li ostaviti muža pa je za savjet pitala terapeutkinju s portala The Sun, Deidre.

"Otkada imamo dijete moj muž me nije ni poljubio, a naš seksualni život je na nuli. Htjeli bismo imati još jedno dijete, ali rekla sam mu da se mora promijeniti prije toga." 

U međuvremenu se zbližila s bratom svojeg muža, koji ima 36 godina, u braku je i ima četiri kćeri. 

"Prije nekoliko mjeseci dok je muž bio na putu, pokvarila mi se slavina i pitala sam njegovog brata da mi je popravi. Natočila sam mu pivo, a sebi vino. Sin mi je spavao. Napila sam se od boce vina koju sam popila dok je on radio. Između nas je uvijek postojala određena kemija, a alkohol mi je dao dodatnu hrabrost da mu kažem što osjećam prema njemu." 

Počeli su razgovarati i priznao joj je kako nije sretan u braku, rekao joj je kako je ne bi prestao ljubiti da mu je ona žena, a vrlo brzo su završili u krevetu. 

"Stalno smo se nalazili i vodili ljubav. Čak želi ostaviti ženu zbog mene. Spreman je na taj veliki korak, a ja nisam baš sigurna. Možda smo prerazličiti. Moj ljubavnik je puno nježniji od muža, a opet svaki dan razmišljam što trebam napraviti." 

Deidre joj je odgovorila: Seksualna energija može izblijediti kada počinje obiteljski život. Želite li stvarno razoriti dva braka i postati maćeha njegovim kćerima?

Vaš muž ima svoje nedostatke, ali je dobar. Recite svojem ljubavniku da vaša afera mora prestati. Kada vam se muž vrati s puta, recite mu da želite promjene u braku. Recite mu da vam nedostaje privrženosti, ali i da želite bogatiji seksualni život. Recite mu da će vam njegova pomoć u kući puno značiti."

Vecernji.ba