'Noć prije našeg vjenčanja seksali su se i ona je ostala trudna. Trebam li ga ostaviti?'

'Noć prije našeg vjenčanja seksali su se i ona je ostala trudna. Trebam li ga ostaviti?'

Terapeutkinja portala Daily Star Jane poznata je po dobrim savjetima koje daje svima koji joj se obrate u nevolji. Ovoga puta, javila joj se djevojka koja ne zna treba li ostaviti svoga supruga nakon onoga što joj je učinio, prenosi vecernji.ba.

- Moj suprug je spavao s mojoj prijateljicom noć prije našeg vjenčanja i ona je ostala trudna. Ja sam to saznala tek kad je ona rodila - rekla je neutješna djevojka.

Djevojka je svoju priču nastavila ispričavši kako je ovu tužnu istinu saznala tek u bolnici kada je otišla vidjeti svoju prijateljicu i shvatila da dijete neodoljivo podsjeća na njenog supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Konfrontirala sam ga pokazavši mu fotografiju djeteta i priznao mi je - napisala je.

Njezina prijateljica i suprug znaju se godinama i nikada nije mislila kako će je baš oni izdati, a upravo to se i dogodilo večer prije vjenčanja. Da bi stvar bila još gora, priznao joj je i kako su se seksali pored kanti za smeće u uličici iza lokala kojeg drži ovaj par.

 

- Moja prijateljica je sada s nekim novim u vezi, a taj dečko je prihvatio dijete. Ja ne znam mogu li ostati sa suprugom koji mi se nikada nije ispričao i koji mi govori kako mu dosađujem svaki put kada želim voditi razgovor o tome - dovršila je svoje pismo. Jane joj rekla kako je odluka o odlasku samo njena, ali kako mora znati da joj je brak započeo na laži. 

Tvoj suprug ti je izgovorio zavjete tek što je otišao od ljubavnice. Ona je nastavila dalje i pronašla nekog novog, ali ako on odbija razgovarati o tome to znači da još odbija preuzeti odgovornost za svoje postupke. Vrijeđanje samo pokazuje njegovu nezrelost kao i činjenica da se još uvijek nije ispričao.