BEZDAN 21 Restoran koji budi sva vaša čula

uređujem

Restoran Bezdan 21 nalazi se u Grudama i u nekoliko godina postojanja postao jedan od najposjećenijih restorana u Hercegovini. 

Razloga za to je mnogo... Bezdan 21 definitivno nije tipičan restoran i njihova ponuda je sve, samo ne uobičajena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saznali smo da se i iza imena Bezdan 21 krije posebna priča. Naime, vlasnik restorana je svoje najljepše i najbezbrižnije dane proveo upravo u naselju koje se zove Bezdan. I to je taj poseban osjećaj, osjećaj koji budi sva čula, za koji je htio da se prenese i na sam restoran.

Osobno, kod ovog me restorana oduševilo to što se na svakom koraku osjeti razmišljanje o apsolutno svakoj sitnici. Posebni dani poput Valentinova ili Dana žena u Bezdanu su doslovno spektakl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zahvalni smo im što su u našu malu Hercegovinu donijeli svjetski poznate specijalitete, ali i hedonizam koji se prožima u svemu od hrane, usluge, do prostora. Još uvijek pamtim dan kada sam prvi put probala njihovu krostatu od šipka s čarobnom kremom od vanilije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prilikom posjete, ostat ćete najprije zadivljeni interijerom za koji je zaslužan Christian Rendulić, poznati zagrebački arhitekt. Riječ je o restoranu koji je kreiran s puno pažnje i ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pažljivo kreiran jelovnik pokriva različitu paletu okusa, od burgera od 100% junećeg domaćeg mesa, zanimljivih quiche-a i salata, do nezaboravnih slatkih delicija te posebno složenih specijaliteta, a doživljaj će biti jednako uzbudljiv ako dođete samo na kavu, čašu vina ili domaći sladoled!

Iz Bezdana ističu kako je meso iz njihovog asortimana izvornog podrijetla, od 100% domaćeg goveda posebno treniranog i hranjenog kako bi se dobili najbolji i najukusniji komadi. Biraju najkvalitetnije komade mesa, biftek, rib-eye, striploin te ih postupkom odležavanja, odnosno suhog zrenja dovode do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Što se tiče ponude vina, sasvim sigurno ni najveći ljubitelji i poznavatelji vina neće ostati razočarani. Širok izbor sorti iz cijelog svijeta, vinske etikete koje se služe u
samo par prestižnih restorana u državi, ali na prvom mjestu vina domaćih hercegovačkih vinara, dobar su primjer kako jedna vinska ponuda treba izgledati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim mjesta u kojima možete uživati u divnom kolaču i kavi, ali ako spontano odlučite ostati i na koktelu ili večeri, imate priliku. Ono što svakako morate primijetiti prilikom posjete jeste i neopisiva profesionalnost i ljubaznost osoblja. Saznali da se u Bezdanu 21 mnogo ulažu u njihovu edukaciju, često i kroz „team building“ posjete raznim vinarijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaključak je da se Bezdan 21 zasluženo može nazvati jednim od najboljih restorana u državi. Naš prijedlog je da se i vi razmazite ovog vikenda te da posjetite restoran koji će svaki trenutak vašeg boravka učiniti nezaboravnim. Pa zar bit života i nije u tim nezaboravnim trenucima?!