7 rituala zbog kojih ćete se osjećati bolje

7 rituala zbog kojih ćete se osjećati bolje
My Fashion life

Živimo u društvu u kojem jednostavno nismo naučeni brinuti se o sebi...

Briga o sebi se uvijek povezuje sa sebičnošću, a to ne može biti dalje od istine. Zaboravljanje sebe posebno je karakteristično za roditelje, a time nesvjesno čine loše djeci jer ih ne nauče kako je nemoguće brinuti o drugima, ako ne brinete o sebi.

Dopustite sebi s vremena na vrijeme restart od stresa i garantiramo da ćete biti sretniji i zadovoljniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo izdvojili 7 rituala koji će vam pomoći u tome.

 1. 1. Čitajte novu ili omiljenu staru knjigu
 2. Kada ste posljednji put istinski uživali u čitanju? Knjige nas dokazano smiruju i pozitivno utječu na naše raspoloženje. 
 3. Pronađite neko mirno mjesto u prirodi i prepustite se čitanju. Ako uživate biti među ljudima, sigurno ćete uživati u čitanju u omiljenom kafiću. Život je tako kratak, a mi se tako rijetko odlučujemo učiniti nešto prvi put, pa bilo to i obično čitanje knjige u kafiću.
 4.  
 5. 2. Organizirajte spa kod kuće
 6. Ništa ne opušta kao lagana glazba, svijeće, maska na licu, kupka, piling... Razmazite tijelo, a duh će vam biti zahvalan i sigurno će vas nagraditi boljim raspoloženjem...
 7.  
 8.  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 9.  
 10. 3. Pogledajte dobru komediju
 11. Kada ste posljednji put pogledali dobru komediju? Da, tako smo i mislili. Nismo ni mi, ali vrijeme je da to zajedno promijenimo jer ništa ne smanjuje stres poput smijeha.
 12.  
 13. 4. Kupite si cvijeće
 14. Tko kaže da se cvijeće kupuje samo drugima ili za posebne prigode? Proslavite svaki vikend odlaskom na lokalnu tržnicu i kupite si omiljeno cvijeće. Već vidimo sreću koji će vam donijeti.
 15.  
 16.  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 17.  
 18. 5. Boravite u prirodi
 19. Odaberite jedan dan u vikendu i provedite ga cijelog u prirodi. Ponesite sendviče, sokove, kavu i jednostavno se opustite.
 20.  
 21.  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 22.  
 23. 6. Kuhajte s uživanjem
 24. Umjesto da uvijek kuhate nešto brzinski, lagano odaberite recept koji dugo želite isprobati i kuhajte uz čašu vina i opuštajuću glazbu.
 25.  
 26. 7. Doručak u krevetu
 27. Prošli vikend smo pisali o doručku u krevetu. Obećajemo da instant popravlja raspoloženje!
 28.  
 29.