UZ POSEBNU PORUKU Događaj "Žena ženi“ i ove godine u Mostaru

Žena ženi
Nutrilab

Bliži nam se 8.mart, Dan žena, a mlade i vrijedne žene iz NutriCENTRA prionule su organizaciji još jednog ženskog događaja i okupljanja. „Žena ženi“ je događaj, društvenog i edukativnog karaktera posvećen ženama, te se i ove godine održava 09.03.2023., u hotel Mostaru. Ponovno će okupiti eksperte iz različitih sfera medicine i lifestyle-a. Prošle godine se educiralo o prehrani kojom se mogu prevenirat razne bolesti, ali i važnosti redovitih sistematskih pregleda, kao i novim dostignućima iz svijeta ljepote i fitnessa. Ove godine predavači će se dotaknuti i delikatnijih tema iz svijeta estetike, a ovogodišnja „Žena ženi“ nosi i posebnu poruku.

Ove godine gošće predavačice su čak iz dvije susjedne države i pričati će se o temama o kojima se često ne govori dovoljno glasno. Tako će poznata hrvatska dermatologinja, Dora Madiraca Glasović, kratko, jasno i sa stilom razbiti mitove ili otkriti rizike o najtraženijim estetskim tretmanima botoxu i hijaluronskim filerima, a jedna sretnica iz publike imat će priliku i osvojiti besplatan tretman! Marijana Zubac pričati će o „antiage“ prehrani, te naglasiti kako se godinama ne treba opirati, nego dostojanstveno stariti i pokušati očuvati stanice od bolesti antioksidansima. Ana Marija Penava, omiljena hercegovačka trenerica pokrenuti će žene svojim motivacijskim predavanjem „Sretna žena je lijepa žena.“

Koji je cilj ponovnog eventa „Žena ženi“, pitali smo organizatoricu Marijanu Zubac.

„Ne možemo pričati o prehrani, a da se ne dotaknemo teme tjelovježbe, mentalne higijene, kvalitetnog sna, relaksirajućih tretmana. Sve je povezano i svi kotačići zajedno daju rezultat prvenstveno zdrave, a onda i lijepe žene. Upravo zato „Žena ženi“ okuplja eksperte iz različitih područja, različitih tema, kako bi zajedno širili vidike i podizali svijest. Brinuti se za sebe nije sebično, ako je usmjereno na prevenciju bolesti, kazala je Zubac. 

Ovogodišnja „Žena ženi“ nosi posebnu poruku?

"U svemu tome ne treba biti površan. Jer, što kada sve definicije padnu u vodu? Kada više nijedan plan ne vrijedi? Ni prehrane, ni treninga. Kada dođe bolest, kozmetika je nebitna i ostaje nam samo borba za opstanak! Život je lijep, ali ga moramo cijeniti više! Zato smo ove godine pozvali Anu Dornik, koja je svoju borbu za život opisala u autobiografiji “Ti si ta”, da nas podsjeti da budemo zahvalniji. Knjigu ćete moći i kupiti tog dana na licu mjesta".

Glavni partner događaja i okupljanja je NUTRINOLAB (Nelt kompanija) koja je omogućila ovakve hvalevrijedne susrete, a ostali partneri koji su dali svoju podršku ali i čije promotivne prostore ćete moći razgledat su: Franck, Jana, Džajić Commerce, Philips, optika Provizion, AMP, Laurato by Katarina Tomić, Feelgood, Luxury parfumerija. Njihovi proizvodi i korneri biti će raspoloživi tijekom cijelog trajanja događanja što je od 13 do 19 sati! 'Save the date' 09.03. i posjetite cjelodnevno druženje u hotelu Mostar. Više o rasporedu događanja možete pratiti na društvenim mrežama NutriCENTAR.