FOTO  Uspješno završeno četvrto izdanje natjecanja u hip hopu i break dancu Shotgun vol.4

hip hop, Mostar Summer Fest
...- SHOTGUN vol. 4 održalo se 30.6./1.7.2017. godine u sklopu najvećeg regionalnog festivala Mostar Summer fest-a.
Prema riječima organizatora, plesnog studija B-Dance, cilj je kroz ovaj događaj približiti urbanu plesnu kulturu publici i mladima, te prikazati kvalitetno i zdravo druženje plesača iz različitih krajeva.
Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Natjecatelje je promatralo stručno oko sudaca iz Češke (Maka), Slovenije (Naki), Srbije (Johny), Hrvatska (Frozen Mirodo), te Bosne i Hercegovine (Justice i Zama), a najbolji plesači dobili su vrijedne novčane i sponzorske nagrade.
Za odličnu glazbu i atmosferu pobrinuli su se DJ-Chill (Hrvatska) i band Funkallica (Hrvatska), a kroz program natjecanja vodio je Ante Dujić (Hrvatska), dok su u zabavnom dijelu programa nastupali domaćini plesači PS B-Dance.

Poznato je da plesni studio B-Dance posebno veliku pažnju daje na edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru tako i šire pa su 1.7. i 2.7. bile organizirane plesne radionice iz break dance-a, hip hop-a i locking-a od strane gostujućih sudaca.

SHOTGUN VOL.4 REZULTATI:

Bboying 1vs1 do 16 godina
1. mjesto Haris
2. mjesto Luka

Hip hop 2vs2
1.mjesto Tarik & Dženi
2.mjesto Orhan & Helena

Bboying 2vs2
1. mjesto Entoni & Filix
2. mjesto Baja & Tojke

All style battle 5vs5
1.mjesto Atomic Dance Factory
2. mjesto Vela Rokaju