FOTO/VIDEO  Udvarao se drugoj i lagao da mu je djevojka sestra, evo što se dogodilo poslije

flert, laganje
n se prijavio na jednu audiciju misleći kako je riječ o audiciji za jedan show. Na audiciji je upoznao i jednu djevojku za koju je mislio da je hostesa na audiciji i počeo je flert s njom.

Masirao joj je leđa, dodirivao je po nozi, ispitivao za profil na Instagramu...Pri tom je mislio kako su kamere isključene. Djevojka s kojom je flertovao pregledavajući njegov profil na Instagramu uočila je kako je na puno fotografija s jednom djevojkom i upitala ga je tko je ona. Patrick je odlučio slagati i rekao je da mu je to sestra, a zapravo mu je to bila djevojka.

Da bi djevojku kojoj je udvarao prodao priču kako je solo lagao je da je već dvije godine sam jer se posvetio isključivo karijeri.Patrick nije imao pojma da njegovo udvaranje i muljanje cijelo vrijeme gleda njegova djevojka Luis i da ga snimaju kamere showa koji snima osobe koje varaju svoje partnere.

Luisa je u jednom trenutku dotrčala na Patrickov set i počela urlati na njega: Za mene kažeš da sam ti sestra, a ruke su ti po cijelom njenom tijelu. Užasan si!

Što mu je još izgovorila pogledajte u videu koji ima preko milijun pregleda.

Slobodna Dalmacija