Ova tri horoskopska znaka najviše zaobilaze istinu

horoskop
Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim osjeti da može da izgubi publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje da izmišlja raznorazne priče da bi zadržao fokus na sebi.

Blizanci

Blizanac će slagati, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da se pohvataju šta su kome rekli, pa se često upetljaju u vlastitu mrežu laži i izlanu se.

Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplavit će vas valom opravdanja. Naravno, lažnih.

Također, oni su pogrešna osoba za povjeravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu. To nije zato što su zlonamjerni, nego su toliko pričljivi da se nenamjerno izlete.

Ribe

Ribe rijetko kada lažu direktno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prešućivanju ključnih detalja i nečim što oni smatraju bijelim lažima. One žive u svom izmišljenom svijetu fantazija, tako da im nije nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera.
Tako dobro umiju da zamažu oči slušateljima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine. Zamislite zrno pijeska i oko njega Jadransko more - toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu. Pričaju s toliko detalja da nerijetko i same povjeruju u istinitost svoje šarene laže. Tako da tehnički i ne lažu.

antena.net