Top 8 erotskih snova i njihova skrivena značenja koje morate znati

madrac, posao, ležanje, spavanje, spavanje, san, zdravlje, spavanje san, razlozi, namirnice, spavanje san, san, spavanje san, ljepotica, sindrom, spavanje san, tipovi, ispričavanje , život, spavanje san, nesanica, halucinacija, spavanje san, spavati gol, prednosti, spavanje san, noć, noćna ptica , spavanje san, zdravlje, snovi, značenje, spavanje san, spavanje, položaj, spavanje san, tinejdžeri, upozorenje, spavanje, noćni tip, jutarnji tip, test, spavanje san, problemi, spavaća soba, spavanje, hrana, debljanje, spavanje san, san, zdravlje, seksualna želja, spavanje san, spavanje san, trikovi, san, nedostatak sna, spavanje, nesanica, Protiv nesanice, spavanje san, snovi, spavanje san, stvaranje bora, trik, san, utonuti, umor, spavanje, spavaća soba, spavanje san, san, spavanje, san, vrijeme, spavanje san, san, debljanje, spavanje san, nesanica, spavanje san, metoda, nesanica, spavanje, nesanica, recept, spavanje, zdravlje, spavanje san, stres, istraživanje, snovi, značenje, san, spavanje, hrkanj
Seks sa šefom, kolegom ili kolegicom s posla, potpunim strancem ili susjedom koju susrećete jednom mjesečno u dizalu.

Većina niti najboljim prijateljima ne povjeri sadržaj mokrog sna od straha da će biti osuđivan. Pa ipak, takve se stvari događaju, ali što one znače?

Sanjati kako ste intimni s osobom koja nije primjerena za takvu vrstu odnosa doista može djelovati zbunjujuće. O tome nećete razgovarati na društvenim mrežama niti ćete tu svoju malu tajnu povjeriti prijateljici ili prijatelju. Odgovor na pitanje zašto ste to sanjali tako najčešće izostane, što je prava šteta, jer zapravo takav san uopće ne govori kako vi doista želite spavati s osobom iz svojeg sna.

Postoji više tumačenja erotskih snova s neprikladnim partnerom, a evo njih nekoliko:

1. Nevjera

Sanjate li kako varate svojeg partnera ili partnericu to ne znači kako u stvarnom životu želite prevariti osobu s kojom ste u vezi. To ne znači niti kako ste nezadovoljni seksom. Takav je san tek je odraz prevare u nekom drugom smislu, možda neiskrenosti prema partneru. To može značiti i kako ste željni promjene, eksperimentiranja u krevetu. Osoba koju ste sanjali samo je oličenje vaših želja za promjenom, koju niste u mogućnosti ostvariti sa svojim partnerom.

Sanjate li da vas vara vaš partner, ona je riječ o tome da se osjećate nesigurno. Strah je to od napuštanja, uzrokovan činjenicom da od partnera u realnom svijetu ne dobivate dovoljno -pažnje.

2. Seks sa prijateljima

Sanjati kako ste završili u krevetu s prijateljem ili prijateljicom, bez obzira na spol, je uobičajeno. To nije razlog da se zarumenite kada sutradan naletite na svoje prijatelje jer takav san ne znači kako vas oni doista tjelesno privlače.

Ovakav san najčešće predstavlja divljenje ili zavist prema nečemu što vaš prijatelj ima. Česti su i snovi o seksu s partnerom vašeg prijatelja. To se prijatelju nikada ne priznaje. Takav san samo ukazuje kako u svojem prijatelju ili osobi s kojom je vidite određene vrline koje biste sami željeli imati.

3. Kolega ili kolegica s posla

San u kojem imate seks nakon radnog vremena sa kolegom ne znači kako bi s njim trebali imati bilo što. Najčešće, ovaj san znači kako nešto trebate od te osobe, a to definitivno nije seks.

Možda taj kolega uživa veći ugled od vas ili je bolje organiziran, a i vi biste željeli da i vas tako doživljavaju. Moguće i da vas ta osoba živcira, primjerice, glasno pjevuši dok radi i ometa vas dok obavljate svoj posao. Otkrijte šta vas intrigira kod ove osobe, riješite to pa će snovi prestati.

4. Seks sa osobom istog spola

Niste latentni homoseksualac. Takvi se snovi pojave kada ste bili previše strogi prema sebi. To je izraz potrebe da se malo više volite. Moguće je i da se sramite nekih svojih osobina, slabosti koje nastojite prikriti. Morate se opustiti, voljeti sebe i opraštati si sitne pogreške.

5. Seks sa slavnima

Ovo je jedan od onih snova zbog kojih malo tko razbija glavu pitajući se zašto sam, primjerice, sanjala seks sa Brad Pittom ili zašto mi je Angelina Jole došla gola u san?

Takvi snovi simboliziraju vašu žudnju, a jedina zvijezda u njima je sam sanjač koji nije zadovoljan svojim društvenim životom. Slavna osoba iz vašeg sna odraz je želje, možda za novcem, ugledom, moći ili slavom. Ona je ono što vi želite biti, u stvarnom životu.

6. Stranac u noći

Seks sa tajanstvenom ili maskiranom osobom jedan je od najmoćnijih snova i pojedini analitičari misle kako imaju više značenja. Ovaj san otkriva jako puno o sanjaču, a najviše o seksu i kako ga doživljavate. Ako je taj tajanstveni partner ljubazan i iskazuje ljubav prema vama, to može biti dobar pokazatelj da se razvijate kao osoba i učite prihvatiti sebe.

Ponekad, ovaj san ima potpuno suprotno značenje. Sanjate seks sa strancem jer imate potrebu otkriti nešto što se krije u vama. Skriveno lice je u stvari skriveni dio vas. Oslobodite tu osobu u sebi.

7. Seks sa šefom ili šeficom

Potpuno normalan san. U stvari, vaš šef može biti jedan od najčešćih partnera u erotskim, pa čak i pornografskim snovima. Nema razloga za sram jer to, zapravo, nema veze sa seksom ili požudom prema vašem nadređenom.

Čak iako stvarno osjećate tjelesnu privlačnost prema šefu, to nije ono o čemu se radi u ovom snu. Vi vidite sebe u ovakvom snu kao ravnopravnu osobu sa svojim nadređenim. To je zato što ste u stanju da vidite liderske sposobnosti u sebi, a realnost vam ne pruža priliku da ih pokažete.

Ovaj san je zapravo dobar znak. Znači kako ostavljate dobar dojam na poslu. Spremni ste preuzeti inicijativu. Vrijeme je za povišicu.

8. Seks sa bivšim

Sanjali ste bivšeg? Niti slučajno mu nemojte poslati sms ili ga kontaktirati, jer to što se pojavio kao objekt vaše požude u snovima ne znači kako je, zapravo, baš on tip s kojim trebate biti.

Sanjati seks sa bivšim ili bivšom znači samo kako ste iskusili slične osjećaje u postojećoj vezi, a prevladao je strah da će sve završiti loše. Baš onako kako je završilo s bivšim.

Ne kaže se uzalud: Bivši su kao podgrijani prženi krupmirić. Jednostavno, ne valja. Ni' u snu.

net.hr