Tesar iz Zagorja namamio curicu (14) iz Zagreba preko Facebooka, iskoristio je, snimao se s njom pa je ucjenjivao

iskoristiti, iskorištavanje, seksualno iskorištavanje, Facebook
...koju je upoznao na Facebooku, protiv tesara Zvonimira T. (26) iz Zagorja policajci su podnijeli kaznenu prijavu.

Ako mu se i sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu od jedne do deset godina zatvora, a problem je isplivao na površinu tek kad je srednjoškolki, koja danas ima 16 godina, počeo prijetiti javnom objavom fotografija i jednog videouratka eksplicitnog sadržaja koje su razmijenili, snimili...

Kako doznajemo, krajem 2014. njih dvoje su počeli konverzaciju na Facebooku. Nakon nekog vremena osjetili su povezanost i dogovorili izlazak. On je zbog toga navodno "potegnuo" sve do Zagreba na piće. Ugodan razgovor u kafiću okončali su vožnjom njegovim automobilom po gradu, a onda i po okolici. Neslužbeno doznajemo da su tu prvu večer izlaska razmijenili i više od nježnosti. Došlo je do seksualnog odnosa koji je, navodno, Zvonimir snimio u fragmentima. No jesenas je za djevojku počela agonija kad su joj počele stizati njegove poruke: "Objavit ću one fotke da ih svi vide".

Nije poznato je li to bilo zbog njezine odluke o povlačenju iz tog odnosa ili je pak pozadina priče neka druga. Sve je kulminiralo nedavno kad je Zvonimir T. izgubio kontrolu i počeo intenzivno prijetiti pa se tinejdžerica požalila roditeljima.

jutarnji list