Studentica od 19 godina ima sponzora: Za oko 1.700 KM tjedno mora uraditi sljedeće...

sponzoruša
sponzoruša
... zauzvrat daje novac. Jednostavnije, Gema ima sponzora.

Za druženje sa 38-godišnjim muškarcem Gema tjedno dobije džeparac od nešto manje od 1.700 KM. Što on traži od nje? Da se jednom mjesečno nađu na kavi, razgovaraju te da se povremeno čuju telefonski.

- On je često u inozemstvu pa se naša veza uglavnom odvija preko telefona. Nikad nisam bila intimna s njim - kaže Gema.

Kad on dođe u Australiju, zajedno odu na ručak, kavu ili u šoping, kaže ova djevojka. Kupuje joj tada donje rublje, dizajnersku odjeću, skupe torbe...

- Na početku mi je bilo teško naviknuti se na sve te poklone. Tražio je od mene da mu pošaljem popis svega što želim pa da me može iznenaditi nekim stvarima s tog popisa kad dođe - kaže ona.

''Odlično se slažemo i vodimo zaista ugodne razgovore. Nakon našeg prvog susreta, počeo mi je davati oko 1.700 KM tjedno da mogu nastaviti održavati svoj stil života i kad njega nema - tvrdi 19-godišnja studentica arhitekture koja je velika zaljubljenica u modu pa joj ovaj dogovor odlično odgovara.

- Nemam previše dnevnih troškova pa taj novac trošim na poklone prijateljima te kupim sebi neke stvari. Velik dio toga i uštedim - navodi Gema.

''Naš odnos nije nimalo sličan eskortu ili prostituciji. Financijski dio je zaista mali dio toga svega - kaže Gema.

Ipak, sponzora je našla putem stranice Seeking Arrangement, gdje se prijavila prošle godine iz, kako kaže, znatiželje.

Na toj stranici više nije aktivna otkako je pronašla 38-godišnjaka, ali još ima profil. Tvrdi i da je trenutno u vezi s momkom iz "stvarnog svijeta", piše Index.hr.