Sponzoruša po sastanku zaradi i do 2000 KM

sponzoruša
... Seeking Arrangement koja spaja mlade djevojke s bogatim muškarcima, a tvrdi da po "spoju" s bogatašem zaradi, oko 2000 KM.

Kako kaže, ne želi lovu, nego ljubav, no ne smetaju joj skupocjeni darovi i večere u razvikanim restoranima.

- Sviđa mi se to što se muškarci brinu o meni, lijepo se ponašaju i vode me na nevjerojatna mjesta. Želim naći savršenog džentlmena koji će mi ponuditi stil života u kojem ću uživati, no dok se on ne pojavi, paše mi i ovako. Ova stranica bolja je od normalnih stranica za upoznavanje, jer možete jasno napisati što želite- rekla je za Daily Mail.

Lexi želi biti glumica, a na "Seeking Arrangement" se prijavila nakon što je prekinula s dečkom. Kako kaže, ne srami se što se viđa sa sponzorima.

- Činjenica da je neki muškarac spreman platiti da bude u mom društvu daje mi moć i želim da ljudi ovakav način izlazaka smatraju pozitivnim- kaže.

Iako je bila jako nervozna zbog spoja s prvim sponzorom, 45-godišnjakom s kojim se našla u srpnju prošle godine, uskoro je postala samopouzdana. Dosad je bila na deset spojeva s odvjetnicima, direktorima kompanija i bankarima, a jedan joj je platio 2000 KM za sastanak.

- Prvi tip dao mi je nešto novca za troškove puta, no znala sam da nismo kliknuli i da moram potražiti nekog drugog. Želim naći nekog s kim ću se vidjeti nekoliko puta, uživati u njegovom društvu i spojevima na koje me vodi. Ne tražim pravu vezu, no htjela bih naći pravog muškarca na stranici- rekla je.

Dodala je da je spavala s nekima, ali tvrdi da je jako izbirljiva.

- Kao i svakom spoju, ako me osoba privlači, spavat ću s njom. Ako ne, neću. Jako sam izbirljiva i ne bih bila s nekim tko je stariji od mene više od 17 godina. Najstariji tip s kojim sam se viđala ima 58 godina, a viđala sam se i s jednim tipom za kojeg sam kasnije doznala da je oženjen, ali to nije moj stil- rekla je.

Dodala je da, kad je muškarci pitaju koju veličinu nosi, zna kakav poklon joj spremaju.

- No nije mi bitan samo novac, tražim nekoga s kim bih se skrasila, a tko mi može pružiti luksuz- zaključila je.