Aleksandar je muška sponzoruša i to obožava

muska sponzorusa
... svoje društvo u zamjenu za novac. 

- Studiranje je zaista skupo, a ja sam uvijek znao s ljudima pa sam taj talent odlučio upotrijebiti u svoju korist. Ovako imam prilike da budem ono što jesam i još sam plaćen za to. Nemam ništa protiv da mi plaćaju za druženje i zadovoljstvo. Tako obojica profitiramo - otkrio je Aleksandar.

Preko internet-stranice "Seeking Arrangements", na kojoj stariji bogataši traže sponzoruše, upoznao je četrdesettrogodišnjeg biznismena, s kojim se redovno viđao šest mjeseci.

- Odveo bi me na kavu subotom ujutro i tutnuo bi mi nekoliko stotina dolara. Bio je jako drag i bilo mi je ugodno s njim. Kupovao bi mi poklone, uključujući donje rublje, a zatim bih mu slao slike u tom rublju. Redovno smo se viđali, sve dok nisam morao više vremena posvetiti studiranju - ispričao je on.

Sponzori mu poklanjaju stvari i novac, a ponekad ga izvode na luksuzna mjesta koja sebi ne može priuštiti. Od novca koji dobije plaća stanarinu, odjeću i hranu.

- Moji roditelji ne znaju čime se bavim, ali prijateljima sam rekao. Oni mi služe kao sigurnosna mreža ako postane nasilan. Ne ulazim u seksualne odnose, ja sam više tip za druženje - tvrdi on.